Başkan Murat Orhan'a ziyareti esnasında, Mut Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik, İl Genel Meclis Üyesi Ali Can ve Mut Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Yılmaz da eşlik etti.

Ziyarette düşüncelerini ifade eden Başkan Orhan; "Mutlu hemşerilerimizin bir araya gelmesi, birlikte dayanışma içerisinde olması ve bunu dernekleştirerek, sivil toplum hareketlerini güçlendirmesi gurur verici. Karaman'da dernek faaliyetlerimizin son derece verimli ve güzel çalışmaları oluyor. Takip ediyor, mutlu oluyoruz. Karaman Mutlular Derneği Başkanı,Durmuş Ataş ve yönetim kurulu ve üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

 Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever konuşmasında; "Karaman Mutlular Derneğimize ziyaretimiz esnasında şunu gördüm, artık Mutlular birbirine daha sıkı sarılıp, sahipleniyor. Eskisi gibi değil. İnsanımız dayanışma kültürünü pekiştirmiş, fedakarca hizmet ediyor. Bizler açısından Mutlu hemşerilerimiz için yapılan her hizmet, atılan her adım gurur vericidir. Derneğimizin çalışmalarında başarılar diliyor, Türkiye'nin her yerinde Mutlular Derneği kurulmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu. 

Karaman Mutlular Derneği Başkanı Durmuş Ataş, derneğe yapılan ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını dile getirerek çalışmaların hızla devam edeceğini birlik ve beraberlik olduğu durumlarda her sorunun üstesinden kolaylıkla gelinebileceğini belirtti.Ziyaret gelen heyete ikramda bulunularak ziyaret sohbet ortamında devam etti.