31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde CHP Belediye Başkan Adayı Emin Ege ve parti yöneticileri ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi  Belediye Başkan Adayı Emin Ege Vergi Dairesinde yaptığı konuşmada;" Ülkemizin kalkınmasın sürdürülebilir olması için çok önemli bir görev yapıyorsunuz diyerek projelerinden bahseden Emin Ege, Sokak ve kent estetiği sağlanarak kent girişlerini düzenli hale getirileceğinden, Botanik Parkı, Şehitlik Parkı ve temalı parklar ve mesire alanları oluşturulacak, Alt yapı ve yol sorunları giderilecek. Sosyal ve Kültürel alanlarda Tarihi zenginliklerimiz değelendrilerek Karaman'ımızı Turizm'den gelir elde edebilir bir kent haline gelmesini sağlayacağız. Düzenli tiyatro, konser ve sanat etkinlikleri gerçekleştirilerek halkımızı sanatla buluşmasını sağlayacağız"dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dil getiren Vergi Dairesi Personelleri CHP Belediye Başkan Adayı Emin Ege ve beraberindekilere teşekkür ederek başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.