Seçim çalışmaları kapsamında esnaflarla bir araya gelen MHP Belediye Başkan adayı Av. Ali Pınarbaşı ve eski milletvekili Dr. Hasan Çalış gönülleri mest etti.
İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi aday listelerinin açıklanmasından sonra seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden MHP Karaman Belediye Başkan adayı Av. Ali Pınarbaşı, MHP Karaman eski Milletvekili Dr. Hasan Çalış, İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Merkez ilçe başkanı Oktay Yılmaz, İl Genel Meclisi adayları ve Belediye Meclisi adayları ile beraber ayakkabıcılar sokağında esnafın sıkıntılarını dinleyerek projeler hakkında bilgiler verdiler.

Esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan Pınarbaşı,’’ Karaman benim sevdamdır, Bu şehre hizmet etmek boynumun borcudur. Milletvekilliği dönemimde Karaman’ın il olması için gece gündüz durmadan çalıştım. Şükürler olsun başarıya ulaştım. Allah nasip eder sizde teveccüh eder beni Belediye Başkanı seçerseniz Karaman’ı modern bir kent yapmak için gece gündüz durmadan, bıkmadan usanmadan çalışaçağım. Halka hizmet Hakka hizmettir.’’dedi.

Seçim çalışmalarına destek vermek için Ankara’dan gelen eski Milletvekili Dr. Hasan Çalış ise ‘’Av. Ali Pınarbaşı’nın Belediye Başkan adayı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Seçim sonunda kadar Karaman’da olacağım. Başarıya ulaşmak adına Belediye başkan adayımız Av. Ali Pınarbaşı ile beraber Karaman’da dolaşmadık sokak, sıkmadık el bırakmayacağız. Allahın izni ile de 30 Mart akşamı bu seçimleri galibi olacağız.’’ dedi.