Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; Sanayi Esnafını ziyaret ediyor. Ağırlık olarak mobilyacıları ziyaret eden Şahin; yapacakları projelerden Dar gelirliler için olan faizsiz, kredisiz ve ucuz konut projesini esnafa müjde vererek açıkladı.

Yapacağı konutların Konya’da Milli Görüş Belediyeciliği esnasında Mustafa Özkafa döneminde örneğinin olduğunu belirten Şahin; “Dar gelirliler için faizsiz kredisiz ucuz konutlar Konya’da üretildi. Bizde o modeli Karamanda uygulamak süretiyle Karamandaki esnafımıza-çalışanlarımıza büyük iş potansiyeli oluşturacağız” dedi.
Şahin yaptığı açıklamada, “TOKİ mantığı Karamandaki ekonomiye hiçbir canlılık getirmemiştir. TOKİ’deki inşaatlar hem faizli ve kredili olmakta hem de tamamen Karaman dışındaki esnafla iş yaparak, Karamandaki ekonomiye hiç katkı sağlamadan yapılmıştır. Bizim yapacağımız kooperatifleşme yoluyla ucuz, faizsiz ve kredisiz konutlar Karamandaki ekonomiye canlılık katacak olan büyük ağırlıkta kendi çalışanlarımız ve esnafımızla iş yapacağız” dedi.