Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatının Açıklaması;
Geçtiğimiz Pazartesi günü; Akp mitingi dolayısıyla muhtemel bir takım Ak Parti’lilerin işgüzarlığından olsa gerek öğle ezanı geç okutulmuştur. 
Toplumda müşahede ettiğimiz kadarıyla Akp’nin topluma algı yönetimiyle verdiği en büyük zararlarından bir tanesi “Ak Parti ne yaparsa doğru yapar, hata yapmaz” yanlışlığıdır.
Yanlışları görse bile “nifak sokmak isteyenlere fırsat veriyorlar” yorumlarıyla yanlışta olsa Ak Parti’yi, savunma refleksi gerçekleştirmiştir. 
Cami içerisinde vaaz vardır, vaaz sonunda ezan geç okunabilir. Ya da dua yapılmaktadır, yağmur duası sonrasında namaz vakti girmiştir, ardından namaz kılınacağı için ezan geciktirilebilir. Ama; miting için keyfi bir uygulama yapmak, ezanı geciktirmek… Maalesef Ak Partiye ait uygulama olmuştur.
Her fırsatta CHP’nin tek parti döneminde Ezanları Türkçe okutma yanlışını eleştiren AKP, şimdilerde keyfi bir uygulama yaparak yanlışlığa düşmüştür. Yine tek parti dönemindeki gibi dinde reform yapma ve dini kendi siyasi emellerine uydurma hastalığı belirtileri gözlemlemekteyiz.
İkinci olarak, Mitingde;  Başbakan’ın Karaman Organize Sanayi Bölgesi için sarf etmiş olduğu cümleler gerçeği yansıtmamaktadır.
Karaman Organize Sanayi Bölgesinin temelleri Akp döneminde değil, Ağır Sanayi hamlelerinin başlatıldığı Erbakan zamanında 1970 li yıllarda atılmıştır. Yeni sanayi sitesi de aynı zamanda yapılmıştır. 
Yine Organize Sanayinin genişleme çalışmaları Erbakan liderliğinde Refah-Yol hükümeti döneminde olmuştur.
Bu bilgilerden anlaşıldığı gibi AKP nin Karaman Organize Sanayi Bölgesinde çakmış olduğu bir çivi dahi yoktur.  
Ey Başbakan Davutoğlu;
Danışmanlarınızdan gerçek ve hakiki bilgileri almanızı tavsiye ederiz. Şu anki Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin, 1997-2005 yılları arası Organize Sanayi Bölgesinde Müdürü olarak görev yaparken 55 tane faal fabrika vardı. 
Ey Karaman her şeyi alkışlama! Kendine gel!