Türedi’nin ziyareti ile duyduğu memnuniyeti ifade eden Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Baştuğ;"Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Karaman için yapılması gereken her türlü çalışmalarda ve şehrin problemlerinin çözümü noktasında siyasi partilerimizin sivil toplum örgütleriyle ortak hareket etmesi çok önemli. Ticaret Borsamız da bugüne kadar tüm kurum, kuruluşlarla ve sivil toplum örgütleriyle iyi diyalog içerisinde ortak çalışmalar yapmıştır. Bu anlamda sizlere de seçim çalışmalarınızda başarılar dilerim.”dedi.
Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Fatih Türedi; “Malumunuz, bir önceki belediye meclisinde çalışmalarımız oldu. Karaman’ımız için hizmet noktasında yatırım ve planlamalarda görevlerimiz oldu. Bizlerde sivil toplum örgütlerinin sizin de ifade ettiğiniz gibi uyum içinde iyi bir diyalog çerçevesinde çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz.
Genel seçimler içinde memleketimize hizmet etmek için bizlerde talip olduk. Bu görevler bize nasip olursa İnşallah hep beraber Karamanımızın problemlerinin çözümü noktasında ne yapmamız gerekiyorsa el birliği ile çalışmalarımızı yürüteceğiz.“dedi. Ziyaret karşılıklı sohbet, iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi. Türedi daha sonra Borsa içinde faaliyet gösteren Borsa esnafını ziyaret etti. Hal hatır sordu, dua istedi.