Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine esnaf, sokaktaki vatandaş, STK, Odalar, Valilik, Garnizon Komutanlığı, Rektörlük gibi kurum ve kuruluşlarla başlayan Fatih Türedi, Karaman Organize Sanayi Bölgesinde sanayici ve işadamlarını da ziyaret ediyor.
OSB ziyaretlerinde son olarak Anı Bisküvi, Azra Bisküvi,  Armutlu Yem, Oğuzcanlar, Yıldızbaş Soğuk Hava, White Rose gibi firmaları da ziyaret eden Fatih Türedi, çıkmış olduğu adaylık sürecinde memlekete hizmet etme noktasında fikirlerini, proje ve görüşlerini de paylaşıyor.
Sanayicinin sorunlarını da yerinde dinleyen Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Fatih Türedi, “Sonuçta Allah’ın dediği olur. Nasipse, bu hizmet makamı bize kısmetse her şeyden önce hayırlısı ne ise o olsun. Allah’ım hakkımızda hayırlısı ne ise bize onu nasip etsin. İnşallah memleketimiz ve ülkemiz için 2015 Genel Seçimleri hayırlı uğurlu olur. Her şeyden önce bütün temenni ve dileğimiz budur.”dedi. Firma sahipleri, benzer dilek ve temennilerle Türedi’ye bu yolda başarılar dileyerek ziyaretinden dolayı teşekkür etti.