AK Parti milletvekilleri, il başkanları, belediye başkanları, ilçe belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer, Kale Restoranda bir araya geldi. Toplantı, dua okunması ile başladı.

Birlik ve beraberliğin sağlandığı toplantıda açılış konuşması yapan AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, Zeytindalı Harekatı’nda vatanı için şehit olmuş tüm şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara Allah’tan acil şifalar diledi.

“Bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız, millete hizmet yolunda koşacağız.” diyen Er, şunları ifade etti;

“AK Parti iktidar olduğu günden itibaren sanayide, sağlıkta, ulaşımda, velhasıl her alanda cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerin kat ve kat üzerinde hizmet etmiş ve büyük milletin gönlüne taht kurmuş ümmetin ve dünya mazlumlarının umudu olmuş bir siyasi harekettir. Milletin gönlüne girdik ki bu millet 17-25 Aralıkta 15 Temmuz’da hem memleketine hem iktidarına özellikle reise sahip çıktı.

Bizlerde AK Parti teşkilatları olarak bu büyük millete tarihimizden medeniyetimizden ve özelliklede emanetin sahibi bu aziz milletten aldığımız güçle güzel şehrimize büyük Türkiye’mize daha uzun yıllar hizmet edeceğiz inşallah.”

VEKİLLERDEN TEŞEKKÜR

Toplantıda konuşan, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Recep Şeker ile 22, 23 ve 24.Dönem Milletvekilliği yapan Mevlüt Akgün, İl Başkanı Er’e organizasyon için teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin en çok sağlandığı parti olduklarını, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisi üyelerine büyük önem ve değer verdiğini belirttiler.

Toplantı partililerin istişaresi ile devam ederken, ikram ile sona erdi.