Parti binasında düzenlenen toplantıda 13-14 Mayıs tarihlerinde Karaman’a gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programı hakkında gazetecilere bilgiler verildi.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu,  “Değerli Karamanlı hemşehrilerim Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener 13-14 Mayıs 2022 Tarihlerinde Karaman'ımızda olacaklardır. Bugüne kadar ülkemizi karış karış gezen ve milletiyle yüz yüze görüşen; bu görüşmeler esnasında vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyen ve bu sorunları milletin kürsüsünde anlatan; sorunların nasıl aşılacağına dair çok kapsamlı çalışmalar yapan, yaptıran ve projeler üreten Genel Başkanımız ilimizde de 2 günlük bir program gerçekleştirecektir. Milletimiz derin bir ekonomik krizin içerisindedir...

Bu krizin aşılması adına hükümet tarafından gerçekleştirilen plan ve programlar hiçbir fayda sağlamadığı gibi derin yoksulluğu tetiklemiş olup, artan enflasyon karşısında da vatandaşlarımız artık çare üretemez olmuştur. Üzülerek belirtiyoruz ki bu yönetim anlayışıyla beraber çok yakında yoksulluğun boyutu akıl almaz düzeylere gelecektir... Hükümetin tek başarısı istikrarsızlıkta “istikrarlılık" olmuştur.

Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in 'İYİ KALKINMA" oturumunda söylediği şu sözleri tekrar hatırlatmak isterim: "Ekonomiden kalkınmaya, tarımdan sanayiye, eğitimden istihdama memleketin hayati öneme sahip konularının hiçbirinde maalesef istikrar sağlanamadı. Yalnız! Haklarını yemeyelim bu arkadaşların... Bu arkadaşların istikrarlı oldukları konular var. Mesela, liyakatsiz kadroları atamakta son derece istikrarlılar. Mesela sergiledikleri berbat yönetim performansında acayip istikrarlılar. Mesela gece yarılarında aldıkları yalan, yanlış kararlarda müthiş istikrarlılar. Mesela kurumlarımızı itibarsızlaştırmakta olağanüstü istikrarlılar. Mesela tüm bu iş bilmezliğin faturasını da milletimize kesmekte inanılmaz istikrarlılar. Eşi, dostu, yandaşı ve o 5 müteahhidi ihya ederken milletimizi yokluğa, yoksulluğa ve umutsuzluğa mahkum etmekte fevkalade istikrarlılar."

İYİ Parti iktidarında, tüm sorunların derinlemesine analizleriyle, aylarca süren araştırmalarıyla, liyakat sahibi ekipleriyle ve gerçekçi çözüm programlarıyla: milletimiz kısa sürede özlediği huzura ve berekete kavuşacaktır.

Değerli Karamanlı hemşehrilerime en derin sevgi ve saygılarımı sunuyor. Genel Başkanımızın Karaman'a teşrifi vesilesiyle tüm vatandaşlarımızı programa davet ediyorum” dedi.

Düzenlenen toplantıya partililer katıldı.

GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN MERAL AKŞENER'İN 13-14 MAYIS 2022 (CUMA - CUMARTESİ) KARAMAN-MERSIN PROGRAMI

13 MAYIS/CUMA

12:00 ANKARA'DAN KARAMAN'A HAREKET

15:30 KARAMAN ESNAF ZİYARETİ

16:30 İSTİRAHAT

17:00 MERSİN MUT İLÇESİNE HAREKET (70 KM)

17:40 MUT İLÇESİ ESNAF ZİYARETİ

18:40 KARAMAN ERMENEK İLÇESİNE HAREKET (90 KM)

19:20 ERMENEK İLÇESİ KONAKLAMA

14 MAYIS/CUMARTESİ

10:30 ERMENEK İLÇESİ ESNAF ZİYARETİ

11:30 MUSTAFA SONAY GÜRGEN PARKI AÇILIŞI

12:00 ERMENEK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

12:45 TEMEL ATMA TÖRENİ

13:00 ZEYVE PAZARI'NA HAREKET (26 KM)

13:30 ZEYVE PAZARI ESNAF ZİYARETİ

14:30 ERMENEK İLÇESİNE HAREKET (26 KM)

15:00 İSTİRAHAT

15:30 MESIRE ALANINA HAREKET

17:15 KONYA HAVALİMANINA HAREKET (216 KM)

20:45 İSTANBUL'A HAREKET