Polisevinde düzenlenen programda konuşan Samur, Sarıveliler ilçesinde 2 dönem belediye başkanlığı yaptığını söyledi.

Samur, “3. dönemde AK Parti beni Sarıveliler Belediye Başkan Adayı gösterdi. Belediye başkanlığı vakit geçirme yeri değildir. Takım kaptanlığı değildir. Belediye başkanlığı Sayın Reisi Cumhurumuzun ifade ettiği gibi hizmet yeridir. Ben 2 dönem belediye başkanlığı yaptım ama ben belediye başkanı idim.

Her türlü film, fırıldağı çevirerek Sarıveliler de AK Parti’nin belediye başkan adayıyım yönetimden bir kişi hariç diğerleri Sarıveliler’e ihanet içerisinde oldular. Yalnız herkes yaptığı doğrunun da cevabını görür yanlışında cevabını görür.

Ben Sarıveliler’de 31 Mart seçimlerindeki yarışımda Sayın Reisi Cumhuru orada temsil ediyordum. Tüm şer güçler birleşti film fırıldak her türlü şeyi yaptılar en son 6 oyla bu seçimi kaybettim. Ama orda da benim YSK’ya itirazım oldu red gördüm. Benim 273 tane geçersiz oylar vardı onlar sayılsaydı seçimin galibi ben olurdum. Bu Allah’ın takdiridir. Ben çok rahatım” dedi.

Samur, konuşmasında, “Günü kurtarma değil gelecek yüzyıllar için çalışma yaptık ama fırıldaklar 120 bin lira belediyeye borcunu ödememek için öbür yandan bir diğeri belediyeye olan 70 bin lira borcunu ödememek için film fırıldak yaptılar. Davasına ihanet eden adamın yanında yer aldılar. Biz Sarıveliler’de Reis-i Cumhurumuzun temsilcisiyiz. Demokrasiyi özümsedik ve belediyeyi medenice teslim ettik. Ama bunların takipçisi olacağız. Çünkü memleketimiz çok önemli. Şahsi menfaatler uğruna memleket satılır mı?” diye konuştu.