Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genişletilmiş il başkanları toplantısında istediği yılsonuna kadar 1 milyon yeni üye çalışmaları Karaman’da hızlandı.

HIZ KESMEDEN DURMAK YOK, YOLA DEVAM

Pandemi süreci nedeniyle gerekli tüm önlemleri alıp, kurallara uyarak 1 milyon yeni üye çalışmalarına devam ettiklerini belirten İl Başkanı Çağlayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği 1 milyon yeni üye çalışmaları kapsamında çalışmalarına durmak yok, yola devam diyerek hız kesmeden devam ediyor.

TOPLUMUN HER KESİMİNDEN DESTEK VAR

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan açıklamasının devamında, "18 yıldır olduğu gibi şu anda da milletimizin AK Partimize teveccühü ve desteği en üst seviyede, üye çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. İş dünyamızdan, kadınlarımızdan, yaşlılarımızdan, özelliklede gençlerimizden olmak üzere toplumun her kesiminden partimize yoğun teveccüh var. Ülkemiz genelinde her yıl 1 milyon üye hedefimiz var. Gönül seferberliğimize yoğun teveccühleri nedeniyle hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılı üye çalışmaları gerçekleştiren ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, il, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum." dedi.