Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, seçim çalışmaları kapsamında Ermenek ve Sarıveliler’e gitti. Ermenek’te İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ile birlikte, Millet İttifakının Ermenek Belediye Başkan Adayı olan Atilla Zorlu’nun kampanyasına destek veren Ünver, burada yapılan seçim bürosu açılışının ardından İYİ Parti Mv. Yokuş, Belediye Başkan Adayı Zorlu ve beraberlerindeki heyet ile birlikte esnafı ziyaret etti. Ünver, Ermenekli hemşehrilerinden 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

HESABI SANDIKTA GÖRÜLECEK

CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ile birlikte; Ermenek temaslarının ardından Millet İttifakı Güneyyurt Belediye Başkan Adayı Kerim Civil’e destek vermek için Ermenek/Güneyyurt’a geçti. Ünver, burada yaptığı esnaf ziyaretlerinin ardından yaptığı değerlendirme; “Güneyyurt'ta kapalı kömür madenleri kanayan yara olmaya devam ediyor. Hesabı sandıkta görülecek. Güneyyurt'ta Mart’ın sonu bahar!” diye konuştu. Burada gerçekleştirdiği çalışmaların ardından Ermenek/Kazancı’ya geçen Ünver, Millet İttifakının Kazancı Belediye Başkan Adayı Uğuz Tekin ile birlikte, Kazancı seçim bürosunda hemşehrileri ile bir araya geldi.

COŞKULU KARŞILAMA

31 Mart yerel seçimleri için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Sarıveliler’i ziyaret eden Ünver, burada coşkulu bir şekilde karşılandı. 1700 rakımlı yayla yolunda karşılanan Ünver; “Bizi bağrına basan hemşehrilerime ve bu güzel karşılamayı organize eden İlçe Başkanımız Ahmet Ersan’a, ilçe örgütümüze, Belediye Başkan Adaylarımız Muhitdin Türkan ve Mustafa Doğan’a, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Hüseyin Koç’a teşekkür ediyorum.” dedi. Sarıveliler İlçe Başkanlığını ziyaret eden CHP Karaman Milletvekili Ünver; “Genel Merkezimiz sayesinde mülkiyetini Sarıveliler İlçe Başkanlığımıza kazandığımız parti binamız, örgütümüze hayırlı olsun.” diye konuştu.

GÖKTEPE VE ADİLLER’DE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI

Sarıveliler’de coşkulu bir şekilde karşılanan CHP Milletvekili Ünver, Göktepe ve Adiller’de seçim bürosu açılışı yaptı. Göktepe ve Adiller Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Ünver, Belediye Başkan Adaylarına destek istedi. Ünver, burada gerçekleştirilen seçim bürosu açılışı ve ziyaretlerin ardından, Sarıveliler Belediye Başkan Adayı Muhitdin Türkan, Göktepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan ve İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Hüseyin Koç ve beraberindeki partililer ile birlikte Çukurbağ ve Esentepe’de çalışmalarına devam etti. Esentepe’de kadınlar tarafından karşılanan Ünver yaptığı değerlendirmede: “Esentepe’de kadınlar olaya el koymuş. Evladına, Göktepe Belediye Başkan Adayımız Mustafa Doğan’a sahip çıkıyor. Biliriz ki kadınların el koyduğu bir işin sonu kesinlikle kötü olmaz.” dedi.