24 Haziran 2018 de yapılacak olan seçimler için AK Parti 27.Dönem milletvekili aday listeleri YSK’ya teslim edildi.

AK Parti Karaman İl Teşkilatı’nda heyecanlı bir bekleyiş sonrası Recep Şeker, Selman Oğuzhan Eser ve Hüseyin Mutlu’nun milletvekili adayı oldukları açıklandı.

RECEP ŞEKER

Karaman’da ilk sırada yer alan Recep Şeker duygularını şu sözlerle dile getirdi;

“3.defa adaylık var. Allah hayırlı eylesin, hem ilimiz adına hem ülkemiz adına. Zorlu süreçlerin yaşandığı yıllar yaşıyoruz. İnşallah sonu hayır olur, Rabbim utandırmasın. Aday olan tüm arkadaşlarımıza, kardeşlerimize başarılar diliyorum. Karaman’ın en iyisini seçeceğine inanıyorum. İnşallah durmak yok yola devam diyorum.”

SELMAN OĞUZHAN ESER

İkinci sıra yer alan Av. Selman Oğuzhan Eser’de duygularını şu şekilde ifade etti;

“Günlerdir heyecanla bekliyoruz. Bugün son gündü, mutluyuz. Genel merkezimiz tarafından belirlenen adaylarımız vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olur inşallah. Bundan sonra Ramazan mübarek ayında, oruçlu ağzımızla yemeden, içmeden, uyumadan Sayın Cumhurbaşkanı’mızı başkan yapmak için çalışacağız. Ondan sonra da meclisteki sayımızı arttırıp ona destek olmak için çalışacağız. Rabbim bu yolda yürüyenlere yardım etsin, Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. Mutluyuz, Allah yardımcımız olsun.”

HÜSEYİN MUTLU

Üçüncü sırada yer alan Av. Hüseyin Mutlu ise duygularını şöyle aktardı;

“Karaman için hizmet yolunda siyasete atıldım. Doğduğum, doyduğum ve bilhassa hizmet emekten onur duyduğum Karaman ilimizden mazlumun sesinin daha gür çıkması için kısacası Karaman için çalışacağız. Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ve kıymetli ve aziz Karaman halkının desteğini bekliyorum.”