Aday listelerinin açıklanmasının hemen ardından seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Ertuğrul ÇALIŞKAN’A kadın kolları da tam destek veriyor. Kapı kapı dolaşarak vatandaşlara adaylarını ve partiyi tanıtan bu fedakâr bayanlar, gittikleri her yerde yoğun ilgiyle karşılaşıyorlar.

AK Partide seçim çalışmaları kapsamında Kadın Kolları Başkanı Emine ŞİMŞEK ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri kadınlara yönelik ev toplantıları düzenliyor.
Belirli periyotlar dâhilinde evlere konuk olan AK Partinin kadın Kurmayları, parti politikalarından, 30 Mart seçimlerinin öneminden ve AK Parti çalışmalarından şu ana kadar yaptığı kazanımlardan söz ediyorlar.
Kadın Kolları Başkanı ŞİMŞEK; açıklamasında seçim çalışmalarına değindi ve hafta içi, hafta sonu demeden süreç boyunca çalmadık kapı bırakmadan çalışmaların ilerleyeceğini anlattı ve yapılan ziyarette geniş katılım sağlanması bizi fevkalade memnun etmektedir. Sizlerle birlikte AK Parti'miz için el ele vererek bütün gayreti bundan evvel olduğu gibi bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz.
Özellikle önümüzde zorlu bir dönem var ve biz bu zorlu dönemi hep birlikte el ele vererek başarılı bir şekilde atlatacağız ve inşallah Ertuğrul ÇALIŞKAN’I Karamanımıza Belediye Başkanı olarak kazandıracağız" dedi.