Hollanda Kılbasanlılar Derneği Başkanı Zekeriya Arslan’dan bayrağı devralan Hatice Karakoç Keklik, ekibiyle, 2015 yılında önemli faaliyetler tertip edeceklerini açıkladı.

 

Çiçeği burnunda başkan Hatice Karakoç Keklik, bugüne kadar derneğe yaptığı katkılardan dolayı Zekeriya Arslan ve ekibine teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarda da kendilerini yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Eski Başkan Zekeriya Arslan, “Bizim maksadımız gurbetteki hemşerilerimizi bir araya getirmekti ve bir araya getirdiğimize de inanıyoruz.Derneğimizin çok güzel çalışmaları oldu. Bu çalışma ve faaliyetler serisi yeni yönetimimizle de devam edecek.Bizler bayrağı artık gençlere devrediyoruz.Yeni başkanımıza ve yönetemine başarılar diliyorum” dedi.

 

Hollanda Kılbasanlılar Derneği yeni başkanı Hatice Karakoç Keklik ise şunları söyledi: “Bu oluşum hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Derneğimize herkesin destek olmasını ve yapılan tüm etkinliklere katkıda bulunmasını istiyoruz. Hollanda’da yaşayan hemşerilerimizden isteğimiz, derneğimize üye olsunlar ve faaliyetlerimizde yanımızda yer alsınlar.”

 

YENİ YÖNETİM KURULU:

Başkan                                            : Hatice Karakoç Keklik

Başkan yardımcısı                          : Mahmut Eröztürk

Sekreter                                          : Burcu Kayalık

Sekreter Yardımcısı                        : Emine Büyükçelik Orhan

Muhasip                                          : Ahmed Arslan

Kadın Kolları                                   : Zübeyde Kayalık

Üye Sorumlusu / Teşkilatlanma       : Ramazan Büyükçelik

Geçlik Kolları                                   : Vural Kayalık

Halkla İlişkiler                                  : Mahmut Eröztürk - Ahmet Kızılay - Mahmut Öztürk

 

 

Haber;
Mehmet Ali Topçu
Hollanda