Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayı Hüseyin Çoban “ Ak Parti, bizim içerimizden halkın gazını almak için Milli Görüşün, Saadet Partisi’nin taklidi olarak ortaya çıkartılmıştır.

Son zamanlarda Saadet Partisi’nin yıllardır yapacağını vaat ettiği projelerin küçük bir kısmını muhalefet partileri de bizden kopya çekmişlerdir.

Kopya çekmelerinden rahatsız değiliz, rahatsız olduğumuz yapabilecekleri bir sistemleri olmamasındandır. Mevcut kapitalist sömürü sistemi içerisinde milletimize verebilecekleri hiçbir şeyleri yoktur.

Milli Görüş, 1996-1997 yıllarındaki 11 aylık hükümetimizde Efsane hizmetler sergiledik. Bir nevi kendimizi isbat ettik. Bizi diğerlerinden ayıran faktör sistemimizin farklılığı ve milli oluşudur.

Türkiye’nin 81 ilini, 81 ayrı sanayi ve üretim merkezi yapacak kalkınma planlarımız hazır. Bizim anlayışımız insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıdır. Bizim merkezimizde insan vardır. İnsanımızın mutluluğu ve refahı vardır.

İktidara gelir gelmez vatandaşlarımızın kanun teklifi vermesinin önünü açacağız. Yüzde 10 seçim barajını kaldıracağız. Evi olmayan en alt gelir düzeyindeki ailelere 100 bin konut yapacağız. Doğum yapan anneye bir yıl boyunca işsizlik maaşı vereceğiz. Asgari ücreti 1500 TL yapacağız. Banka kredisi ve kredi kartı borcunun faizlerini tamamen sileceğiz, Ana parayı taksitlendireceğiz. Asgari ücretten vergi almayacağız. Açlık sınırının altında maaş alan tek kişi kalmayacak” dedi.