AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker köy ziyaretlerine Çukurbağ, Çatak, Dağkonak, Göcer, Aşağıkızılca, Yukarıkızılca, Yılangömü, Pınarbaşı, köylerini de ekledi. Milletvekili Adayı Dr. Şeker’e AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngören ve partiler de eşlik etti.

Köy ziyaretlerinde konuşan Dr. Şeker Başbakan Davutoğlu’nun bölgedeki oy durumunu yükseltmek için particilik yapılmaması gerektiğini ve hangi siyasi parti olursa olsun bütün siyasi partilerin bu seçimde Başbakan Davutoğlu’na oy vermesi gerektiğini söyledi. Başbakan Davutoğlu’nun Karaman’da ne kadar yüksek olursa Karaman’ın ilçe ve köylerinin de o kadar kalkınacağını dile getiren Dr. Şeker, “12-13 yıl önce köylerimizin durumu ve şimdiki durumu arasındaki farkı kimse görmezden gelemez. AK Parti iktidarından önce köylerimiz su ve yol temel gereksinimlerin talebinde bulunuyordu. Bugünün talepleri ise baz istasyonu ve keçi yollarının asfaltlanması olmuş durumda” dedi.

Türkiye’de 12-13 yıllık ilk yarının tamamlandığını söyleyen Dr. Şeker, “İlk yarıda alt yapı sorunları çözüldü. Temel ihtiyaçlar giderildi. Şimdi ikinci yarıya giriyoruz. İkinci yarı, ülkemizin ekonomik gücünün vatandaşımızın cebine yansıyacağı yarı olacak” şeklinde konuştu.