Yayınladığı Mesajda Öznur Çimen; “Alnımızın akıyla bir seçimi daha geride bıraktık. Uzun yıllardır şahsımı bu kutsal davanın bir neferi olarak görüp gururla görev aldığımı belirtmek isterim. Karaman'da seçim heyecanını partimizin her kademesinde yaşayan biri olarak bu seçimde de kadın kollarındaki ekip arkadaşlarımla aynı heyecan aynı azim ve kararlılıkla çok çalıştık, inandık ve başardık.

Karaman halkının iradesiyle Karaman'ı ehline emanet ettik.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey'e de 15 sene sonra Karaman'ı hediye ettik.

 Bizler koltuklar için değil milletimizin çıkarları için mücadele eden bir partiyiz. Küçük hesaplarla değil büyük hedeflerle yürüdük bu yolda ve yürümeye de devam edeceğiz..

 Seçim süresi boyunca çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan bizlerden desteğini esirgemeyen başta

 Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı' ya

 Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Oktay Yılmaz'a

 Merkez ilçe yönetim kurulu başkanı Mahmut Ünüvar'a

 Karaman Ülkü Ocakları İl Başkanı Yusuf Baskocagil'e
 
 Elmas Uçar'a

Ve kar yağmur demeden Karaman'da girilmedik sokak çalınmadık kapı bırakmayan, kendi eşlerini çocuklarını ikinci plana atarak Karaman surlarında üç hilal bayrağının dalgalanmasında  büyük emeği geçen Kadın kolları yönetiminde sırt sırta çalıştığım arkadaşlarım kardeşlerim ablalarım Özge Kılıç, Havva Aydın, Fatma Uzel, Ümmüye Büyükbasmacı, Fadime Hakan, Sudem Öcal, Şennur Öcal, Mürüvet Üstbaş, Zeynep Şahin, Ayşe Dural, Ayşegül Bilir, Nurten Tokay, Fatma Kula ve Zehra Uyar'a çok teşekkür ederim.

 Sizlerle birlikte oldukça mücadelemizi en gür ve güçlü ses olarak sürdürmeye devam edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun

Varsa hakkım siz değerli çalışma arkadaşlarıma Helal olsun.

 Emeğiniz çok lütfen siz de Hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun. Daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağız inşallah.” dedi.