Kağnıcı, yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 4 Aralık Cumartesi günü düzenleyeceğimiz Mersin mitingine tüm örgütlerimizle ve milletimizle beraber katılım sağlayacağız bu miting Cumhuriyet Halk Partisinin mitingi değil, ‘’MİLLETİN SESİ ‘’ olacaktır.

Türk lirası hızla değer kaybediyor ve liramız yabancı paralar karşısında kar gibi eriyor.

Hayat pahalılığı zirve yaptı çarşı ve pazarda fiyatlar hızla yükseldi mutfak yangın yerine döndü. Vatandaşın alım gücü, asgari ücret, emekli maaşları son zamlarla hızla eridi. İşsizlik hızla artıyor tek adam ucube rejimi ülkeyi yangın yerine çevirdi.

Vatandaşın yaşadığı sorunlara çözüm bulamayan saray yönetimi, ülke varlıklarını yabancılara satışa çıkarttı. Sokaktaki sorunlara gözlerini kapatan ve vatandaşın derdini umursamayan saray da oturan zat konuştukça ekonomi altüst oluyor. Türkiye artık yönetilmez bir noktaya geldi, devlet aklı bir kenara bırakıldı, tek kişinin ağzından çıkan lafla ülke yönetiliyor.

Soralım bu ülkede yaşayan işçi, çiftçi, işadamı halinden memnun mu? Genci, yaşlısı, öğretmeni, öğrencisi bu yönetimden memnun mu? Analar çocuklarını tok yatırıyor mu? Bu ülkede halinden kim memnun sadece saray ve saray havarisi, ülkedeki yangına gözlerini kapatmış kulaklarını tıkamış, 5 maaş alanlar ise memnun.

Bu gidişe artık dur demek lazım Sayın Genel Başkanımız ekonomik buhran başlayınca çareyi madde madde önerdi kabul ettiler mi?  Etseler ülke bu hale gelir miydi?

Artık bu tek adam yönetimden kurtulmanın zamanı geldi ve tek çare bir an önce erken seçim, demokrasinin gereği sandıktır bir an önce sandığı milletin önüne getirin, neden korkuyorsunuz kimden kaçıyorsunuz artık yeter diyoruz sesimizi milletçe daha çok yükselteceğiz ve bu kötü gidişe Millet İttifakının iktidarında son vereceğiz.

Çözüm demokrasi ve sandık ve seçimdir milletten korkmayın.”