Kağnıcı, yaptığı açıklamada:

“24-25 Mart tarihlerinde Antalya’da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi üyelerimizin, İl, İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları İl Başkanlarımızın katılımıyla “ İktidara Hazırız” büyük örgüt toplantımızı gerçekleştirdik.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı olarak yarın seçim olacakmış gibi yapmış olduğumuz çalışmalar ve hazırlıklar ile İktidara Hazırız. Seçimde görev alacak mahalle sorumlularımız, okul sorumlularımız, sandık görevlilerimiz, gönüllülerimiz ve tüm parti örgütlerimiz ile seçime hazırız. Millet ittifakı olarak bütün dostlarımızla seçim ve sandık güvenliği için çalışmalarımızın büyük bölümü tamamlandı.

Bunların yanında saha çalışmalarımız ile vatandaşımızın sorunlarını biliyoruz. Bütün sorunların çözümü Cumhuriyet Halk Partisi. Kutuplaştırılan milletimizi barıştıracağız, helalleşip kucaklaşacağız ve yeniden bu cennet vatana huzuru, güveni, kardeşliği getireceğiz. İsrafa son verip kamu kaynaklarını vatandaşlarımız için harcayacağız. 5’li çetelere, bir avuç tefecinin menfaatini değil milletin menfaatini önde tutarak hakça bir düzeni Millet İttifakı olarak kuracağız. Aile destekleri sigortası ile yoksul hemşerilerimize vereceğimiz destekler ile yaşam şartlarını iyileştirip, hiçbir çocuğumuzun yatağa aç girmesine izin vermeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi gelirse yardımlar kesilir diye yapılan suni propagandalar vatandaşımızda karşılık bulmamaktadır. Bizim iktidarımızda milletimiz yardıma muhtaç olmayacak, refah içerisinde ekonomik şartlarının rahatladığı bir Türkiye’de hep birlikte yaşayacağız. Devlette liyakatı esas kılacağız, torpile, göstermelik mülakatlara son vereceğiz. Kendi alanında uzmanlaşmış, kendini yetiştirmiş, en iyi okullarda okumuş evlatlarımızın atamalarını yaparak devleti milletimizle birlikte yöneteceğiz. Örneğin doktorlarımız ülkemizi terk etmek zorunda kalmayacaklar, mezun olan her tıp öğrencisinin bu ülkeye hizmet etmesi için ataması hazır olacak. Gençlerimizin gelecek kaygısını yok edeceğiz. Yandaşa, 3-5 maaş alanlara, devleti soyanlara son vereceğiz. Bunu yapacağımıza inanmayanlar olabilir o arkadaşlarımıza Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin yaptıklarına bakmalarını tavsiye ediyorum.

Hak, hukuk ve adalet diyen, gençlerin demokrat amcası, Millet ittifakının mimarı, ben, sen değil biz varız, helalleşeceğiz diyen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı olarak iktidara hazırız. 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakının adayı olacak.”