Seçim sürecinde çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi bugün sabah bir işletmede düzenlenen kahvaltı programında muhtarlar bir araya geldi.

Programda konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Pınarbaşı;’’  Değerli muhtarlarımız hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, seçim çalışmaları sürecinde son bir haftamız var. Hepinizle çalışmayı canı gönülden arzu ediyor ve Karaman’a hizmet etmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Değerli arkadaşlar gerçekten yapmış olduğunuz bir insanın beyni mesafesinde ki işleriniz, sizi mahalenizi  ve Karaman’ımızı hizmet açısından fevkalade önemli bir mevkiye getirmektedir.  Biz yirmi yıl aradan sonra tekrar hizmete talip olduk, beraberce Karaman’a hizmet etmek gayesi ile yola çıktık. İnşallah bu yolda sizlerden büyük destek bekliyorum. Biz beraberce çalışıp, Karaman’ı yeniden imar ve ihya etmek istiyoruz, bütün amacımız bu.  Sizinde aynı gayeler içerisinde olduğunu yakinen idrak ediyor ve biliyorum. Bana bu konuda sizin fikirleriniz, mahallelerinizdeki eksiklikleriniz yol gösterici olacak ve mutlaka sizin problemlerinizin çözülmesi, Karaman’ın meselerinin halledilmesi anlamına gelecektir. Onun için muhtarlarla özellikle beraber ve  birlikte onların dertleri ile beraber, onları tavsiyeleri ile birlikte hareket etmek istiyorum.’’dedi.

Daha sonra konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsmet Hatipoğlu;’’ Sizler ama muhtar olarak ama belediye meclisi ama belediye başkanı ama il genel meclisi olarak hizmet eden bugünden sonra da aynı hizmeti devam ettirmek isteyen, hem burda noktalayan hemde devam etmek isteyen arkadaşlarımıza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı hepsinie Karaman’lı adına Karaman adına teşekkür ediyorum. Diğer devam etmek isteyen hizmetini sürdürmek isteyen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum, özellikle muhtar adaylarımıza. İnşallah bu seçimler 30 Mart sabahına kadar bu huzur bu güven içerisinde devam eder. Hakikaten Karaman’da çok seviyeli bir seçim kampanyası dönemi yaşanıyor. Hem mahallelerde muhtarlıklar açısından hem de siyasi partiler açısından Türkiye’ye örnek teşkil edilebilecek, en ufak bir kırgınlığa vesile olmayan çalışmaların ben devamından da büyük fayda sağlayacağını özellikle hem bölgemizin hem de ülkemizin fayda sağlayacağını düşünüyorum. İnşallah 30 Mart akşamı Karaman’ı il yapan 18.dönem milletvekili Sn. Ali Pınarbaşı’nın Karaman’a şehrül emin olduğunu birlikte yine bu ve buna benzer toplantılarla, kahvaltılarla değişik etkinliklerle birlikte kutlar birlikte olmayı ben arz ediyorum. Durumda onu gösteriyor, artık bu gidişata bi dur demenin zamanı gelmiştir. Karamanoğlu Mehmet Bey’in torunları bu bölgenin insanları duyarlı insanlardır, kendisine en yakın kendi içinden birisine oy verecektir, İnşallah buda üç hilalin altına bir mühür basmakla gerçekleşir diye düşünüyorum, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.’’dedi.