Yaklaşık 4.5 yıldır Karaman Belediye Başkanı olarak ilimizde hizmet veren Kamil Uğurlu sitemizi ziyarette bulundu.

Karaman'a vizyon kazandırdıklarını ve büyük çalışmalara imza attıklarını ifade eden Uğurlu;
''Hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyduğum, tarihi ile, kültürü ile, büyüyen ekonomisi ve sürekli gelişen sanayisi ile Türkiye’nin parlayan yıldızı olan Karamanımızda, tam dört buçuk yıldır belediye başkanı olarak hizmet etmekteyim.
Hizmet adına bu yola çıkarken, halkımıza sözler verdik. Planlanan, yazılan ve söz verilen her konuyu birer birer hayata geçirdik. AK Parti çatısı altında, görev almak bunu gerektiriyordu. Gücünü milletten alan, işi hizmet olan bu siyasi hareketimiz sayesinde, geçmiş yıllarda, siyaset kurumuna karşı sarsılan ve kaybolan milletin güveni yeniden teşekkül ettir.

Allah’ın izni ile bir 5 yıl daha Karamanda hizmete talibim. Önemli olan kimin aday olduğu değil. Önemli olan, yapılması gereken bu hizmetleri layıkıyla yapabilecek, diğer taraftan başarısına yeni başarılar ekleyen partimizi daha yukarılara çıkarabilecek isimlerin olmasıdır.”dedi.

Uğurlu ayrıca Gönül Gözü Kahvesinin üst katında tüm engellilere yönelik İş-kur ile ortaklaşa olarak el becerisi kursu açacaklarını, engellilere meslek ve iş edindrme adına bir hizmet daha vereceklerini ifade etti.