Ünlü; Karaman Başbakanını Kendine Yakışır Coşku İle Kucakladı, 7 Haziran İçin Ak Parti Tercihini Şimdiden Açıkladı

Ünlü; AK Partinin Gücü Bu Meydanlardır

Ünlü; Mücadelemiz Bu Meydanların Sahipleri İçindir, Cesaretimizin Kaynağı İse Bu Meydanlardır

 

18 Mayıs Pazartesi günü öğle saatlerinde Ak Tekke Meydanında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen ve Karaman’ın bugüne kadar şahitlik ettiği en kalabalık mitinglerden biri olan miting sonrası yaptığı açıklama ile AK PARTİ İl Başkanı Nazmi Ünlü hemşehrilerine teşekkür etti.

Açıklamasında Başbakan Davutoğlu ile kucaklaşmak ve O’nun Türkiye için taşıdığı heyecanı paylaşıp kendisine destek olmak için Aktekke Meydanına sığmayan ve Karaman tarihinin en kalabalık mitinglerinden birine imza atan tüm Karamanlılara teşekkür eden Ünlü “bu miting hem hemşehrilerimizin mitinge gösterdiği ilgi hem de miting meydanında yaşanan coşku ve heyecan ile bu seçim sürecine damga vuran bir miting oldu. Sayın Başbakanımızın yoğun seçim programı nedeniyle Büyük Karaman mitingimizin öğlen 12’de yani güneşin en tepede olduğu, günün en sıcak saatinde olmasına rağmen mitingin başlamasından saatler önce miting alanına koşup gelen ve miting alanını heyecan ve coşkularıyla daha da ısıtanhemşehrilerimizin Sayın Başbakanımıza ve partimize gösterdiği teveccüh bizi ziyadesiyle memnun etti. Hepsine minnettarız, hepsine müteşekkiriz. Onların bu meydanda yaşadığı heyecan, onların Aktekke Meydanında sergilediği coşku ve onların sıcağa rağmen, işi gücü bırakarak verdikleri destekle partimize gösterdikleri ilgi bizim hem şevk hem cesaret kaynağımızdır. Onların meydanlarda sergilediği irade ve kararlılık AK PARTİ’nin siyasetteki duruşunun ilham kaynağıdır. AK PARTİ’nin siyasetteki kudretinin de sözünün kuvvetinin de membaı Karaman Ak Tekke Meydanı ile birlikte tüm miting meydanlarıdır. AK PARTİ’nin siyasetteki dik duruşu bu meydanlardan güç almaktadır. AK PARTİ iç ve dış mihraklarla milletimize husumet sergileyenlerle kararlılıkla ve tavizsiz mücadele edebiliyorsa o mücadele bu meydanların sahipleri için ve onların meydanlarda verdiği cesaretle yapılmaktadır. Allah Aktekke meydanında partimizden desteğini esirgemeyen, hemşehrimiz, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu büyük bir coşku ile kucaklayan, O’nunla hasret gidermek için işini gücünü bırakıp, sıcağa aldırmadan Ak Tekke Meydanına koşan ve her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Partimizin arkasında iri ve diri duracağını miting alanına gelerek gösteren hemşehrilerimize bize yaşattıkları onur ve gösterdikleri teveccüh için partimiz ve Sayın Başbakanımız adına teşekkür ederim ” dedi.

Karaman’ın Sayın Başbakan’ın evi olduğunu ve Karaman’ın ülke hizmetindeki evladıyla, aile büyüğüyle bu miting vesilesiyle hasret giderdiğini vurgulayan Başkan Ünlü özetle şunları söyledi;

“Biz hep şunu söylüyoruz bu seçim Karaman için bir genel seçim değil özel bir seçimdir. 7 Haziran’da biz memleketlimize sahip çıkacağız. Bu seçimde Karaman’da 19 Parti bir yanda memleketlimiz Başbakanın partisi AK PARTİ bir yanda olacak. Biz Karaman olarak gönülden Karamanlı olan, gönlünden Karaman’ı eksik etmeyen, gönlünün baş köşesi Karaman’a tahsisli bir Başbakan ve diğer partiler arasında tercih yapacağız. O nedenle biz diyoruz ki, Karaman’ın en büyük projesi Başbakan memleketi olma ve Başbakan memleketi kalma projesidir. Diğer meselelerin tamamı teferruattır. Bugün Ak Tekke Meydanında bizi özellikle sevindiren husus Karamanlı hemşehrilerimizin kendi evinde hasret gidermeye gelen bu büyük ailenin memleket hizmetindeki evladı, büyüğü, hemşehrisine bu bilinçle sahip çıkması. O’nu hasretle ve coşkuyla kucaklamasıdır. Bu erdemi ve bu idraki gösteren tüm hemşehrilerimiz Sayın Başbakanımıza bu seçim sürecinde verdikleri destekle hem moral verdiler hem de Sayın Başbakanımızın ve partimizin şevkine şevk, enerjisine enerji kattılar. Ak Tekke Meydanına gelen veya gelemeyerek dualarıyla Ak Tekke Meydanında olan, mecburiyetleri sebebiyle bedenen iştirak edemeyen ancak kalbi Ak Tekke Meydanında atan tüm hemşehrilerimize verdikleri destek, gösterdikleri ilgi, sergiledikleri hassasiyet nedeniyle partim, milletvekili adaylarımız, şahsım ve Başbakanımız adına teşekkür ederim.”