Karaman’da 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde AK Parti'den milletvekili seçilen Recep Şeker ile Selman Oğuzhan Eser ve CHP’den milletvekili seçilen İsmail Atakan Ünver mazbatalarını aldı.

24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçiminde Karaman’dan milletvekili seçilen Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay ve beraberindeki çok sayıda partili ile Karaman Adliyesindeki İl Seçim Kuruluna geldi.

Burada bir süre sohbet eden Milletvekilleri Şeker ve Eser, daha sonra Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Özbey’den mazbatalarını aldı.

Mazbatalarını alan milletvekilleri daha sonra partililerle fotoğraf çektirdi.

CHP VEKİLİ ÜNVER MAZBATASINI ALDI

CHP’den milletvekili seçilen İsmail Atakan Ünver’de, CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin, CHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Onur Irgat ve beraberindeki çok sayıda partili ile Karaman Adliyesindeki İl Seçim Kuruluna gelerek Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Özbey’den mazbatasını aldı.

Karaman Milletvekilleri aldıkları mazbatalar ile Türkiye Büyük Millet Meclisine giderek Milletvekili kayıtlarını yaptıracak ve TBMM'de göreve başlayacak.