AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti Karaman Teşkilatı’nın 1 Kasım seçimlerinde gösterdiği başarıdan dolayı 3 ödüle layık görüldüğünü söyledi. 
AK Parti Karaman Teşkilatı'nın istikrarlı bir Türkiye için çalışmalarına devam edeceğini vurgulayan Ünlü, şunları kaydetti:
"Milletvekili sayısının tamamını meclise gönderen iller arasında yer alan Karaman ili olarak ödüle layık görülürken bir başka başarı da seçim sonuçlarının sisteme en uygun, en hızlı girilmesinden dolayı geldi. Ödüllerimizi Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'ndan aldık. Teşkilat olarak 1 Kasım seçimlerinde gösterilen başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür belgesi aldık. Bu ödülleri sizler aldınız. Başbakanımız başarılı çalışmalarından dolayı Karaman teşkilatına teşekkürlerini sundu. İlk günkü aşkla AK Parti'ye o versin vermesin herkesin temsilcisi olduğumuzu ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmemiz gerektiğini bizlere söyledi. 1 Kasım seçimlerinde de 2011 seçimlerine kıyasla Türkiye genelinde oyunu en fazla artıran iller arasında üçüncü sırada yerimizi aldık."
Toplantıya, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, teşkilat mensupları ile vatandaşlar katıldı.