AK Parti Karaman İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi  kahvaltıda bir araya geldi.Kale Sosyal Tesislerinde düzenlenen AK Parti Karaman Teşkilatının kahvaltı etkinliğine partililer ilgi gösterdi.Kahvaltıya, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Şeker ve çok sayıda partili katıldı.
Kahvaltı sonrası konuşma yapan Karaman AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, kahvaltıya katılan herkese teşekkür ederek seçim çalışmalarına durmaksızın devam edeceklerini söyledi.
Ünlü konuşmalarının devamında, “Köy gezilerinden sonra merkezde çalışmalarımıza devam edeceğiz. 15 gün boyunca burada salon toplantıları düzenleyeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarında toplantılar yapacağız. Esnaf gezileri yapacağız. Özellikle 7 Mayıs Perşembe günü teşkilat binasında saat 10’da toplanarak büyük bir heyecan yaratalım. Gece gündüz demeden çalışalım” dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk kahvaltıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ''Sizinle burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Biz varımızı yoğumuzu ortaya koyup davamız için çalışacağız. Tabiri caizse çalmadık kapı bırakmayacağız. Yeni Türkiye derdimizi anlatacağız. Köy köy mahalle mahalle gezeceğiz. Bu kutlu yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun. 
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Şeker, her zaman bir araya geleceklerini belirterek ''Bizim için bir saniye bile çok önemli. 2023 yolunda ayak basmadık yer bırakmayacağız. Birlikte daha güçlü Karaman için çalışacağız. Allah yardımcımız olsun'' dedi.