Karaman'da 1 ilçe ve 2 belde belediye başkanı MHP'den istifa etti.

Karaman merkeze bağlı Akçaşehir Belde Belediye Başkanı Şaban Atçeken, Kazımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Muhammer Sarı ve Ermenek İlçesi'ne bağlı Güneyyurt Belde Belediye Başkanı Celil Yağız, bugün öğretmen evinde ortak bir basın toplantısı düzenledi. MHP'li 3 belediye başkanı adına konuşan Kazımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Sarı, gördükleri lüzum üzerine partilerinden istifa ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:
'Bundan sonraki süreç nasıl işler, zaman ne gösterir bilemeyiz. Rabbim hayırlısını eylesin. Seçildiğimiz günden bu yana ilçelerimizde, beldelerimizde halkın teveccühüne mazhar olmuş bizler, layıkıyla görevimizi yerine getirdik. Hiç bir kimseden rahatsızlığımız yok. Seçildiğimiz günden bugüne MHP'nin başkanları olarak milletvekillerimizden hep ilgi, alaka gördük. Ankara'ya gittiğimiz zaman işlerimizin kolaylaşması yönünde hep onlardan yardım gördük. Onlara da teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda yine vekillerimizin yanımızda olacağına inanıyorum.'dedi.

Kazımkarabekir Belediye Başkanı Sarı'nın 2, Akçaşehir Belediye Başkanı Atçeken ve Güneyyurt Belediye Başkanı Yağız'ın 1'er dönem belediye başkanlığı yaptığı belirtildi.

Gazetecilerin '3 başkanın da AK Partiye geçeceği yönünde iddialar var' şeklinde sorusu üzerine Sarı, "Öyle bir gelişme olursa, onu da sizlerle paylaşırız" dedi.