Seçim sürecinde önce Ak Parti’den Milletvekili Adayı olan ve aday gösterilmemesine rağmen Ak Parti’ye olan bağlılığını sürpriz çıkışları ile gösteren Emir Musa Beydili, Karaman Recep Tayyip Erdoğan Sevenleri Derneği’ni Kazımkarabekir Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi No:24/B stadyum yolu üzerinde faaliyet geçirdi ve Derneğin Resmi Web Sitesi www.karamanreceptayyiperdoganisevenlerdernegi.com kuruldu. 

Derneği kurmaktaki temel amaçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tanıtım ve görsel sunumların yanı sıra, bilgi birikimlerini yansıtacak ve bu potansiyeli sinerjiye dönüştürecek dinamik bir yapı oluşturmak olduğuna vurgu yapan Karaman Recep Tayyip Erdoğan’ı sevenleri Derneği Başkanı Emir Musa Beydili;

“Derneğimiz kazanç paylaşımı dışında tamamen, üyelerimizle sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonuna ayna tutan bilgi ve çalışmalarından istifade etmek, çalışmalarını sürekli olarak katılımcı bir şekilde paylaşıma sunmaktır.
Karaman Recep Tayyip Erdoğan’ı sevenleri Derneği olarak Sosyal faaliyetlerin geniş çaplı kullanımı ile karşılıklı anlayış ve dostluğu geliştirecek kaliteli bir ortam oluşturmayı temenni ediyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın bilgi birikimlerini yansıtacak ve bu potansiyeli sinerjiye dönüştürecek dinamik bir yapı oluşsun istiyoruz. Tüm hemşerilerimiz için, ortak akıl, birlik, beraberlik ve dayanışma ortamı oluşturmayı arzuluyoruz.
Karamanımızı ve ülkemiz için insanlığa yararlı hizmetlere dönüştürme çabasında olmayı kendimize bir borç addediyoruz.”dedi. Başkan Beydili Karaman Recep Tayyip Erdoğan’ı Sevenleri Derneği Hizmet Binasının da yakın zaman içinde hizmete açacaklarını sözlerine ekledi.