Karaman CHP İl Teşkilatı konuyla ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında;''

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul ve Yönetimi olarak ilçe, belde ve köylere bayram ziyaretinde bulunduk. Mesafeler ne olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımızın yanında olmaya ve onlarla kucaklaşmaya devam ediyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkan Adayımız Merih Ünver Kurban Bayramında da boş durmayarak, Karaman İl Yöneticileri ile birlikte ilçe, belde ve köylere bayram ziyaretinde bulundu. Ermenek, Ayrancı, Sarıveliler  ilçeleri ile Yeşildere,Taşkale, Akçaşehir, Kazancı,Göktepe ve Güneyyurt beldelerinde partililerimiz ve halkımızla bayramlaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Ertuğrul : “Seçim sürecine girildiği bu günlerde değil, sürekli olarak ilçe ve beldelerimize ziyaretler yapıyoruz. Kurban Bayramı vesilesi ile de gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette CHP Karaman Belediye Başkan Adayımız Merih Ünver kendi seçim bölgesi olmamasına rağmen Karaman’a bağlı ilçe, belde ve köyleri ziyaret ederek tüm Karaman’ı kucaklayacağını kanıtladı. Bu ziyaretlerde partililerin ve halkın ilgi ve sevgisi ile karşılandı. Gittiğimiz yerlerde kadınların büyük ilgisini çekti. Önümüzdeki yerel seçimlerde Karaman sosyal belediyecilik anlayışına sahip bir belediye başkanına kavuşacak.”

Belediye Başkan Adayımız Merih Ünver; “Yaptığımız bu bayram ziyaretlerinde, kadınlarımızdan ve gençlerimizden gördüğüm ilgiden çok mutluyum. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Karaman halkı, kadını, erkeği ve genci ile hak ettiği hizmetleri alacak. Sosyal belediyecilik anlayışına kavuşacak. Mesafeler yakınlaşacak, halk ile arama kimse giremeyecek. Tüm halkıma her zaman yakın ve eşit mesafede olacağım. Karaman’ı hep birlikte yöneteceğiz.” dendi.