AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanlığına atama yapıldı. Yapılan atama ile birlikte Av. Kemal Toprak yeni AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı oldu. Başkan Toprak'ın kısa sürede görevine başlaması bekleniyor.

Sosyal medyadan açıklama yapan genç başkan: “Bugün itibari ile AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Genel merkezimizce uygun görülmüş olup, yanımda olan ailem, dostlarım, dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, davanın peşinde, Eyüp Kadir İnan başkanımızın önderliğinde Allah’ın izniyle görevimi layıkıyla yerine getireceğim. Bu yolda genç kardeşlerimize ve dava arkadaşlarıma yardımı bir borç bilip dürüstlüğü ilke edinerek adım adım ilerleyeceğiz.

Bu süre zarfında bana destek olan AK parti Karaman İl Başkanımız Abidin Çağlayan’a, önceki Gençlik Kolları Başkanımız meslektaşım Av. Mustafa Kale’ye, partimizin saygıdeğer vekilleri Av. Selman Oğuzhan Eser’e ve Recep Şeker vekilimize ayrıca teşekkür ediyorum. Çıktığım bu kutlu yolda görevimi layıkıyla yerine getireceğim” ifadelerine yer verdi.

AV. KEMAL TOPRAK KİMDİR?

Av. Kemal TOPRAK, 1994 yılında Hollanda’da doğmuş olup, İlkokul eğitimini Hollanda’da, ortaokul ve lise eğitimini Karaman’da, üniversite eğitimini ise KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlamıştır. Üniversiteyi iyi bir dereceyle bitiren Kemal TOPRAK, avukatlık mesleğini Karaman’da icra etmeye karar vermiş, Karaman Barosu’na kaydolmuştur. Meslek hayatına Karaman’da başlamış, kısa sürede ciddi başarılar göstererek kendi hukuk bürosu olan TTS Hukuk ve Danışmanlık Bürosu’nu kurmuştur. Halen Karaman’da faaliyetlerine devam eden Kemal TOPRAK, özellikle Ceza Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, Borçlar Hukuku ve Miras Hukuku alanında uzmanlaşmış olup, aynı zamanda ileri düzeyde İngilizce ve Hollandaca bilgisine de sahiptir. Üst düzey muhakeme yeteneği ve hukuki bilgisiyle Bosphorus Hukuk müvekkillerine danışman avukat olarak hizmet vermektedir.