Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Baştuğ ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Başkanları ve Yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi ve Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarete Öğrenci toplulukları Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu Başkanı Burak Duran ve Yöneticileri, Genç Tema Topluluğu Başkanı Havva İpek, Gençlik İnisiyatifi Topluluğu Genel Sekreteri Rümeysa Yılmaz, Üniversite Basın Biriminden Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi Ferda Nur Kaya, Gençlik Merkezim Topluluğu ve Öğrenci Toplulukları Konsey Başkanı Mehmet Alp katıldı.

Ziyarete katılanlar C.H.P Genel Merkezinde bulunan Genel Merkez Müzesini gezerek Cumhuriyet Halk Partisinin tarihi süreci hakkında bilgi edindiler. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile keyifli bir sohbet yapma imkanı bulan Topluluk Temsilcileri, ülke ve dünya gündemine ilişkin fikir ve görüşlerini Anamuhalefet Lideri ile paylaştılar. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversiteli öğrenciler Anamuhalefet Liderine özellikle, Karaman’ın sevgi ve hoşgörü şehri olduğunu vurgulayıp bu düşünceler ile çalışmalarını sürdürdüklerini Karaman’a değer katmak istediklerini belirttiler. Genel Başkan da gençliğin Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet için büyük önem taşıdığını ve gücü olduğunu zaten Ulu Önderin de Cumhuriyeti Gençliğe emanet ettiğini ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi. Bu görüşme Topluluk Başkanlarının takdim ettikleri hediyeler ile son buldu.

Ziyareti değerlendiren C.H.P Gençlik Kolları İl Başkanı Yusuf Baştuğ; “ Karaman ve Üniversitemiz için emek veren öğrenci arkadaşlarımız ile siyasi tartışmalardan ziyade dostluk ve arkadaşlık bağı kurarak hep birlikte faydalı çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda farklı toplulukları temsil eden öğrenci arkadaşlarımız ile Genel Başkanımızı ziyaret ederek, bu duygu ve düşüncelerimizi pekiştirdiğimizi düşünüyorum.” dedi.