Konuyla ilgili olarak AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan yaptığı açıklamada; "AK Parti Karaman İl Teşkilatı olarak 14 Kasım 2020 tarihinde Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda saat 11:00'de AK Parti Karaman 7. Olağan İl Kongremizi;

Genel Başkan Yardımcımız Konya Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı - İstanbul Milletvekili Sayın Halis Dalkılıç, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı - Konya Milletvekili Sayın Abdullah Ağralı, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Sayın Mehmet Sait Kayan ve Karaman Milletvekillerimizin katılımlarıyla gerçekleştireceğiz.

İçinde bulunduğunuz COVID-19 salgın şartları dolayısıyla, ilçe kongrelerimizde olduğu gibi il kongremizde de maske, sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına azami ölçüde riayet ederek hem katılımda, hem de alanda alınacak tedbirlerin uygulanması konusunda önceliğimiz kongreye katılacak değerli delege ve misafirlerimizin sağlığını korumak yönünde olacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu 2023 hedefleri doğrultusunda AK Parti Karaman İl Teşkilatları olarak takım ruhundan taviz vermeden, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde yeniden tazeleneceğimiz AK Parti Karaman 7. Olağan İl Kongremizin Karaman’ımıza, ülkemize, siyasi hayatımıza ve demokrasimize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.