AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk oyunu Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Makbule Orman Ortaokulu’nda kullandı. Recep Konuk, seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek oy pusulasının bulunduğu zarfı sandığa attı. Konuk, seçime giren tüm partilere de başarılar diledi.

Partililerle birlikte Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Makbule Orman Ortaokulu’na gelen Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk oyunu 1119 nolu sandıkta kullandı. Recep Konuk, sandık başkanından oy pusulasını alarak kabine girdi. Seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek oy pusulasının bulunduğu zarfı sandığa atan Konuk, oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yaptı.


Yoğun seçim çalışmalarını geride bıraktıklarını ve kampanya süreci boyunca her fırsatta birlik ve beraberlik vurgusu yaptıklarını ifade eden Recep Konuk, “Türk siyasi tarihinin önemli günlerinden olan bir günü yaşıyoruz. Ülkemizin geleceğinin sağlıklı şekilleneceği bir sonuçla ülkemizin karşılaşacağını ümit ediyorum. Memleketimize inşallah hayırlı olur. Sadece bu coğrafyanın çocukları için değil, bizden umudu olanlarında beklentilerinin olduğu bir seçim. Bu anlamda bir sonucun çıkması bekliyor ve ümit ediyoruz. Hayırlı mübarek olsun.” dedi.


Yaptığı açıklamanın ardından okuldan ayrılan Recep Konuk’a vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Konuk, oy kullanma işlemlerinin yapıldığı bölgedeki diğer okulları da ziyaret etti.