Milletvekili adayları Mustafa Cem Kağnıcı ve Uygar Talay, İl Başkanı Av. İsmail Atakan Ünver, İlçe Başkanları, yöneticiler, önceki dönemler de çeşitli görevler almış yöneticiler ve gönüllüler ile birlikte yaşanacak bir Karaman için sahadalar. 2015 seçimlerine eleştiren değil, proje üreten bir parti olarak hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi vatandaşın takdirini kazanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisinden yapılan açıklama da “Mahalle, esnaf ve köy ziyaretlerimiz devam ediyor. Kapı, sokak sokak, tarla tarla sıkmadık el, bakmadık göz, dokunmadık yürek bırakmamak için çalışıyoruz. Karaman halkımızın gösterdiği ilgi, ülkemizin sorunlarına çözüm getiren projeler ile halkımızın huzurundayız. Tarım kenti şehrimizde çiftçimizin sorunlarını biliyoruz, üreticimiz ülke ekonomimizin lokomotifidir ancak günümüz de köylümüz, çiftçimiz mazot ve gübre parasını ödediği zaman sevinir hale geldi. Ülkemiz tarım ürünlerini ithal eder durumda, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında çiftçimiz, köylümüz rahat bir nefes alacak. İktidar partisinin paniği de projelerimizin ne kadar uygulanabilir olduğunu gösteriyor. Bütün kadrolarımızla yaşanacak bir Türkiye, yaşanacak bir Karaman için çalışıyoruz. Ülkemiz 7 Haziran da sosyal demokrat, insan odaklı çalışan, bahane değil çözüm üreten bir iktidara kavuşacaktır.” Denildi.

Milletvekili Adayı Mustafa Cem Kağnıcı; “Köylü milletin efendisidir, başımızın tacıdır çiftçimizin sorunlarını sosyal devlet anlayışı ile çözeceğiz. Tarım sektöründe çalışanların sosyal güvenlik primleri, 30 yaşına kadar devlet tarafından desteklenecek. Teşvik edilecek tarım ürünleri bir yıl önceden açıklanacak. Başka geliri olmayan çiftçiye, hane başına, asgari ücret düzeyinde gelir garantisi sağlayacağız. Aile işletmeleri ve küçük çiftçilerin, ürünlerini doğrudan tüketicilere satmalarını sağlayacak kurumsal düzenlemeler yapacağız, geçici tarım işçilerinin sosyal güvenliği devlet tarafından sağlanacak. Çiftçimiz mazotu 1,5 TL’ye alacak. Kaynak soruyorlar, bu ülkenin kocaman yürekli insanları var ve bu insanların oluşturduğu kocaman bir bütçe var. Biz mazotu birkaç yat, gemi sahibi iş adamına 1,80 TL ye değil bu ülkenin gerçek sahibi üreticimize, çiftçimize ucuza vereceğiz. Birilerine bütçe varda köylüme yok mu? Milletimizin parasını milletimizin hizmetine sunacağız. Çiftçimize, kocaman yürekli insanlarımıza söz veriyorum.”