Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Karaman Teşkilatı üyeleri ve İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ile ziyaretlerde bulunan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Hüseyin Mutlu, Morcalı, Burhan, Boyalı, Çavuşpınar, Erenkavak, Özdemir, Aybastı ve Tabanlı’ya uğradı.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Karaman Milletvekili adayı Av. Hüseyin Mutlu köyleri dolaşmaya devam ediyor.

Son 15 yılda Karaman’a 860,94 Milyon TL tarımsal destek verildiğine dikkat çeken Mutlu, orman ve su işleri konusunda 4,6 Milyar TL yatırım yapıldığını sözlerine ekledi.

Özellikle kırsalda inşa edilen sulama tesisleri ile 76,870 dekar arazinin sulandığını böylelikle çiftçilerin 31,4 milyon TL ilave zirai gelir artışı sağladığını söyledi.

Köylerde yapılan yol ve su yatırımları ile artık kapalı devre su sistemlerine geçilmesinden dolayı köylülerin teşekkür ettiği Mutlu “Yapılanlarının bilincinde olmanızdan dolayı teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımıza desteğimiz sizlere güçlenerek devam edecektir” dedi.

Çalışmalara katılan Adem Kapar da köy yolları için Temmuz itibari ile düzenleme ve asfaltlama çalışmalarına hız verileceğinin söyledi.