Karaman merkez, ilçe, köy ve beldelerde yürüttüğü seçim çalışmalarına 3 Mayıs günü ara verdiğini söyleyen MHP adayı Mehmet Ural, ''Genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen, toplantıya Karaman heyeti olarak katıldık.'' dedi.

Beyannamenin halk üzerinde olumlu etki oluşturduğunu belirten Mehmet Ural sözlerine şöyle devam etti, ''MHP halkın sorunlarını bilerek ilerliyor. Bununla birlikte seçim sürecinde içi dolu ve halk için önemli adımlar atmaya kararlı. Genel başkanımızın açıkladığı beyannamede yer aldığı gibi asgari ücreti 1400 TL gibi bir noktaya çekeceğimize söz verdik. Bununla birlikte Karaman Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere ilimizde asgari ücretle geçinebilme mücadelesi veren halkımız rahat bir nefes alacaktır.''

Gelir Dağılımındaki Uçurum Kapanacak:

Halkın bir bölümünün çok yüksek maaş almasına rağmen diğer bölümünün çok az maaşla çalıştığına değinen Ural, ''En üst seviyeden emekli olanlara az, en alt seviyeden emekli olanlara yüksek zam yapılacak. MHP, emeklilere iki maaş ikramiye vaadinde bulundu. Buna göre, Mart ve Eylül’de iki maaş ikramiye ödenecek. Milletvekilleri ise emekli maaş zamları ve ikramiyelerden yararlanamayacak.

Neden 3 Mayıs:

Seçim beyannamemizi 3 Mayıs’ta paylaşmamızın kendi için anlamlı zemini vardır. Bugün boşuna seçilmemiştir. Tam 71 yıl önce 3 Mayıs 1944’te Türk milliyetçileri geçtiğimiz yüzyıla adeta damga vurmuşlardır. Erdoğan her makama ulaşabilir ancak şu fani dünyada olamayacağı bir tek şey varsa o da milliyetçiliktir.''dedi. Ankara'daki toplantı sonrası tekrar Karaman'a gelen Mehmet Ural seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.