MHP İl teşkilatından yapılan açıklamada son yılların en görkemli kongresinin yapılacağı bilgisi verildi. Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar tarafından yapılan açıklamada, her partilinin ve Karamanlı vatandaşların katılması çağrısı yapılarak birlik mesajları verildi. 17 yıllık il başkanlığının ardından İsmet Hatipoğlu, görevi Karaman’ın sevilen simalarından Avukat Oktay Yılmaz’a bırakmaya hazırlanıyor. Halen Baro başkanlığını yürüten Av. Oktay Yılmaz’ın listesi seçime tek liste olarak giriyor.
Karaman Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar Yaptığı açıklamada;
‘’ 17 Ocak 2015 Cumartesi saat 10.00’da parti binamızın önünde mehteran gösterisi olacaktır. Saat 10.30 da mehteran eşliğinde İsmetpaşa Caddesinden Yunus Emre konferans salonuna kadar Ülküdaşlarımızla birlikte yürüyüş yapılacaktır. Tüm parti üyelerimizi ve ülküdaşlarımızı bu yürüyüşe davet ediyoruz.
Kongremiz Milliyetçi Hareketin Karaman’da dirilişine, silkelenmesine vesile olacağından geçmiş yıllarda partimize emeği geçmiş değerli büyüklerimiz başta olmak üzere tüm değerli dava arkadaşlarımın katılımını mühimsiyoruz. Gün birlik olma, beraber ilerleme günüdür.’’ dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Kongresine yoğun katılım bekleniyor.