CHP Belediye Başkan Adayı Ünver, İl Başkan Yardımcısı Şevket Varol, İlçe Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı Karamangundem.com u ziyaret etti.

2014 Yerel Seçimlerinde Karaman Halkının oylarına talip olan Karaman'ın tek kadın adayı Merih Ünver sitemizi ziyaret ederek düşüncelerini aktardı.

Ünver ziyarette şu ifadelere yer verdi:

''Bir anne bir kadın olarak hayata bakışımızdan Karaman'daki herkesi bir evladım bir annem, babam olarak görüyorum. Halkımız yüreğimdeki sevgiyi farkedecekler. Çocuklarımıza nasıl adil isek belediyede de adil olacağım. Kadın evinin tertip ve düzenini sağlar ekonomisini düzenler ben yaşadığım kentte de bu sorumluluğu hissediyorum. Adaletli bir siyaset yapacağım,  kendimi değil halkı düşüneceğim.  Bu halkın özlemlerini hayallerini biliyorum. Bütün bunlar için halkın oylarına talibim.

Seçim çalışmalarına erken başladık bunu halkın bizi tanıması için bir şans olarak görüyorum. Ben sahtekarlık yapmadan siyaset yapacağım. 10 yıldır siyasi hayattayım. Karaman için de projelerimiz hazır zamanı geldiğinde bunları açıklayacağım,''dedi

Merih Ünver, “Sosyal demokrat ve halkçı bir belediyecilik düşünüyorum. Halkla iç içe sorunları ve sevinçleri ile birlikte yaşayacağımız bir belediyecilik anlayışı düşünüyorum. Karamanlıların birlikte başaracağı bir şey. İşimiz kolay değil. Genel ülkenin yapısını biliyorum. Karaman’ın oy potansiyeli ortada. Bunları bilerek inanarak bu yola koyuldum. Ama imkansız da olmadığını biliyorum.

Kazanamayacağım şeyleri hedef almam, Karaman Belediye Başkanlığını kazanmayı hedefliyorum. Memleket sevdasını seçtim. Para biriktirmeyi değil insan biriktirmeyi seviyorum. Dost kazanmayı yeğliyorum. ”dedi.

Belediyecilik anlayışında özellikle dezavantajlı gruplara yönelik pozitif ayrımcılık yapacağının da sözünü veren Ünver;'' Tüm engellilerimizin yanında olup, onlarla birlikte çözüm arayacağız ve çözeceğiz. Yeter ki onları mutlu edebilelim,''dedi.