7 Haziran Genel Seçimlerine her gecen gün bir adım daha yaklaşırken yerelde ise milletvekili aday adayları da bir bir kendisini göstermeye başladı.
 Gazetemizi ziyaret eden AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Dr. Recep Şeker hedeflerini ve kendisini anlattı. Temiz, dürüst, siyasetçi anlayışıyla bu şehrin ileriye götürülmesinde rol almak istediğini açıklayan Karaman eski İl Sağlık Müdürü Dr. Recep Şeker “2015 genel seçimlerinde Karaman milletvekili aday adayıyım.  Karaman’a, vatanımıza, milletimize olan hizmet tutkusu içimdeyken kenarda duramazdım. Halka hizmetin Hakk'a hizmet olgusundan yola çıkarak aday adayı oldum. Hemşerilerimi ve memleketimi çok iyi tanıyorum. Karaman’ı 2023 vizyonunda en iyi şekilde zirveye taşımak için bu yola girdim" dedi.

GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ

Madde bağımlısı gençler için önemli çalışmalar yapmayı hedeflediğini dile getiren Dr. Şeker, “Türkiye'de aday olanların verdiği klasik vaatleri düşündüğümüzde, ülkemizin en büyük sorunlarından olan, gençlerimizin uyuşturucu ve madde kullanımını azaltmak ya da önlemeye yönelik yapılacak çalışmalar oldukça önemli bir yerde duruyor. Çünkü gençler bizim geleceğimizi teşkil ediyor.  Konuyla ilgili olarak iyi niyetli ve liyakatli bir ekip kurmayı hedefliyoruz. Profesyonel bir takım çalışmasıyla Karaman’daki gençleri kötü alışkanlıklara sevk eden faktörleri araştırılacağını ifade eden Dr. Şeker, “ Sosyal ve kültürel projelerle gençleri üretime yönlendireceğini sözlerine ekleyen Şeker, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı ile yakın ilişki içerisinde olacağının da vurgusunu yaptı.

RECEP ŞEKER KİMDİR?

1972 yılında Karaman’da doğan Recep Şeker; ilköğrenimini Karaman İstiklal İlköğretim Okulunda (1978-1983), lise öğrenimini Karaman İmam Hatip Lisesinde (1983-1990), üniversite eğitimini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde (1991-1998) tamamladı. 2009 yılında ise, Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Okulundan mezun olan Dr. Şeker, yüksek lisansını Selçuk Üniversitesi İşletme alanında yaptı.

1998 yılında Şırnak Silopi Beytüşşebap Merkez Sağlık Ocağı hekimi olarak iş hayatına giren Dr. Şeker 1999  yılında Şırnak’tan ayrılarak Afyon Sandıklı Devlet Hastanesi acil hekimlik görevini  2002 yılına kadar sürdürdü. 2002 yılında Karaman Kazım Karabekir Sağlık Ocağında hekimi olan Dr. Şeker; 2003 yılında Karaman Devlet Hastanesi acil hekim olarak görev yaptı. 2004 yılından 2008 yılına kadar Karaman İl Sağlık Müdürlüğü yapan Dr. Şeker; 2008 yılından 2015 yılına kadar da Karaman 9 Nolu Ana Sağlık Merkezinde aile hekimi olarak görev yaptı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Dr. Şeker, orta derecede İngilizce ve Arapça biliyor.

HABER MERKEZİ