Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, partilerinde siyasetin pazarlıklarla değil değerlerle yapıldığını söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisinden istifa eden Kazım Karabekir ilçesi, Akçaşehir Beldesi ve Güneyyurt Beldesi Belediye Başkanlarının istifası ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı İsmet Hatipoğlu;

''Kişiler istifa ederler, başka bir partiye gidebilirler hatta bağımsızda kalabilirler. Bütün bunlar kişilerin karekterleri ile ilgili olan ve olabilecek şeylerdir. Milliyetçi Hareket Partisi gerçek Milliyetçilerin siyaset ve hizmet yapacağı yerdir . Bu istifa eden arkadaşlarımız partiden niçin istifa ettiklerinin sebeblerini önce eş ve çocuklarına, çalışma arkadaşlarına, seçmenlerine hemşehrilerine ve en önemlisi de vicdanlarına nasıl açıklayıp kabul ettirecekler dir. Merak ediyoruz.

Zaten söz konusu belediye başkanlarının iki tanesi partimizce sorgulanmaya başlamıştı. diyen Hatipoğlu; MHP olarak bizler bu tür sıkıntıları telafi ederiz. Hatta seçimlerde öne bile geçebiliriz. Sıkıntımız yok, çok başkanlar buluruz. MHP dimdik ayaktadır.

MHP de siyaset, pazarlıklarla , kapalı kapılar ardında değil, hatıra binaen değil değerlerle ve açık alınla yapılır. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı gibi görenler çok değil önümüzdeki mahalli seçimlerde hüsrana uğrayacaklardır. Bu tür olaylar gösteriyor ki, 2014 yılında yapılacak olan mahalli seçimlerin Karaman’da çok çetin geçeceğidir.

İleriki günlerde Teşkilatlarımız ile birlikte kamu oyunu bilgilendirmek üzere ayrıntılı bir açıklama yapılacaktır.''dedi