MHP Karaman İl Başkanı Ünüvar istifasını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar, 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Parti hizmet binasında il, ilçe ve belde teşkilatlarıyla bir araya gelen Başkan Ünüvar, bu güne kadar şerefle sürdürdüğü İl Başkanlığı görevinden, partisinden Karaman milletvekili aday adayı olmak niyetiyle istifa ettiğini bildirdi. Mahmut Ünüvar konuyla ilgili açıklamasında;

‘’Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdir ve talimatlarıyla 2014 yılında merkez ilçe başkanı olarak başlayıp, 2019 yılında ise yine Genel Başkanımızın takdirleriyle il başkanı olarak devam ettiğim görevimden;

Büyüğümüzün il başkanları toplantısında vermiş oldukları talimatları doğrultusunda, MHP Parti Tüzüğü'nün 94. maddesine istinaden 28. Dönem milletvekilliği seçimlerindemilletvekili aday adayı olmak niyeti ile ayrılmış bulunmaktayım.

Ülkücü olmanın vakar ve sorumluluğunu taşıdıklarına gönülden inandığım; teşkilat kadrolarımızın, yerel yönetim kadrolarımızın, Ülkü Ocaklarımızın ve sendikalarımızın tıpkı şimdi olduğu gibi göreve gelecek yeni il başkanımızınetrafında da birleşmesi yegâne arzumdur. Bundan sonraki süreçte tüm ülküdaşlarım gibi Genel Başkanımın, partimin ve teşkilatımın emrinde olacağımı ifade etmek isterim.

Şahsıma bu kutlu davaya hizmet etme imkânı veren Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’e, Teşkilat Başkanımız Sayın Edip Semih Yalçın Bey’e ve çok kıymetli Divan Üyesi büyüklerime şükranlarımı sunarım.

Bu zamana kadar birlikte yürüdüğüm yol arkadaşlarıma özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür eder, hepsinden helallik dilerim. Biz cümlesinden razıyız, Cenab-ı Allah’ta razı olsun’’ ifadelerine yer verdi.