Polisevinde düzenlenen MHP Karaman Teşkilatının kahvaltı etkinliğine partililer yoğun ilgi gösterdi.

2015 Genel Seçime hazırlanan Karaman MHP teşkilatı, seçimlerde Karaman’da yerelden genele zafere ulaşmak için birlik, bu organizasyonu ile birlik beraberlik ve dayanışma örneği sergiledi.

Etkinliğe katılan MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, “Bu güzel Pazar sabahında bir arada bulunmaktan dolayı bütün üyelerimize  ve katılan herkese teşekkür ediyoruz.”dedi.

Basın mensuplarının da ilgi gösterdiği kahvaltıda geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesinde öğrenim gören ve bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu, dualarla anıldı.  Saldırı ise şiddetle kınandı.

MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, aileleri ile teşkilat mensuplarının aileleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek,

 “Ülkemiz kötü bir süreçten geçiyor ve önümüzde ülke olarak dönüm noktası olan bir genel seçim var. Bütün teşkilatlarımızla elimizden gelenin fazlasını yaparak Karamanımızda Milliyetçi Hareket Partisi’ni genel seçimde  iktidara taşımak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız.

Bizlerle birlikte özveriyle çalışan bütün çalışma arkadaşlarımla birlikte bu birlik ve beraberlik içinde bütün teşkilatımızdaki her üyemize ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.”dedi.

Kahvaltı sonrasında partililer Pazar günü kendilerini böyle bir güzel etkinlikte buluşturdukları için İl Başkanı Yılmaz ve İlçe Başkanı Ünüvar’a teşekkür etti.