30 Mart 2014 Yerel seçimleri, tarihin en büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonları gölgesinde gerçekleşmiştir. Yüce Türk milleti rüşvet alışverişi yapan failleri görmüştür. Bu görüntünün seçimlere yansımaması, varolan hukuksuzlukları ortadan kaldırmamaktadır. Çünkü seçim sonuçları mahkemelerin yerine geçemeyecektir.
Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin seçim tercihine saygı duymaktadır. Sonuçlar derinlemesine analiz edilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi, herhangi bir anlaşma ve pazarlık yapmadan girdiği seçimlerde oyunu arttırmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi, eldeki imkânlar ölçüsünde gereken bütün çalışmalar bir ekip anlayışı içinde, tüm şehitlerimizin omuzlarımıza yüklediği sorumluluk ruhuyla sonuna kadar yapmıştır. Bu yüzden doğru bildiğimiz yolda alnımız açık ve başımız dik olarak yürümeye devam edeceğiz.

Öncelikle Sayın Belediye Başkan adayımız Ali Pınarbaşı ile diğer tüm Belde Belediye Başkan adaylarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İl yönetimine ve tüm İlçelerin değerli yöneticilerine, İl genel meclisi, Belediye meclisi adaylarımıza teşekkür ediyorum. Kazanan il Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerimize de görevlerinde başarılar diliyorum.

Çalışmalarımızda ailesinden, zamanından, maddi durumundan fedakârlık yapan arkadaşlarıma, çalışanlarımıza, bizleri yalnız bırakmayan ülke sevdalısı tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Seçim süresince varsa bilmeyerek kırdığımız dostlarımızın da bizleri mazur görmelerini diliyorum.

Bizi tercih edip bizi destekleyen, gönül veren herkese tek tek teşekkür ediyorum

İlimizde seçilen tüm Belediye Başkanlarına,Belediye Meclis Üyelerine ve İl Genel Meclisi Üyelerine başarılar dilerim.