Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin ve yönetiminin yanı sıra Karaman’da Özel hastane olarak faaliyet gösteren Selçuklu Hastanesi yöneticileri Bugün İl Başkanı Yılmaz’ı ziyaret ettiler. MHP İl Teşkilatında gerçekleşen ziyarette MHP il yöneticileri hazır bulundu. Ziyarette konuşan Saadet Partisi il Başkanı Şaban Şahin; ‘’Öncelikle zor ama önemli bir makama seçilmiş olduğunuzu hatırlatmak isterim. Gerek Karaman gerekse ülke genelinde yaşanan hadiseler muhalefetin üzerine daha fazla görev bırakıyor. Ülkemizde gerileyen eğitim sistemi sonucunda halkımızın sürü kültüründen kurtarılıp fert ve vatandaş olduğunu hatırlatmak siyasi partilere düşüyor. Yapılan araştırmaya göre ülkemizde halkın yüzde 45’i kitap okumuyor, yüzde 85’i TV izliyor. Tv’lerin yanlı ve hakikatten uzak yayınlarını da düşündüğümüzde halkı uyandırma vazifesi bizlere düşüyor.

Bu bağlamda Karaman Milliyetçi Hareket Partisinde gerçekleşen kongreyi önemsiyor, yeni kadronun bu heyecan ve azimle çalışacağını ümit ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diler yönetimin hayırlara vesile olmasını temenni ederim’’ dedi.

Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren il başkanı Yılmaz; ‘’Delegelerimizin bizlere nasıl bir görev verdiğinin farkındayız. Ayrıca sizlerin de bahsettiği üzere yurt genelinde gerçekleşen olaylar yaklaşan genel seçimlerde daha çok çalışmamız gerektiğini gösteriyor. Halkımızın bir an evvel düştüğü gaflet uykusundan uyanması adına her türlü çalışmanın bizzat sahaya inerek yapılması gereklidir. İşte bütün bunların bilincinde olarak talip olduğumuz hizmetin Allah nasip ederse en iyisini yapmaya gayret edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Karaman’ın şehir yapılanması, ekonomi ve istihdam alanlarında gelişmesi noktasında fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret karşılıklı sohbet havasında geçti.

HABER MERKEZİ