Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayları Ali Çiftçi ve Hüseyin Çoban Oto Galericiler Sitesini ziyaret ettiler. Saadet Partililerin ve Büyük Birlik Partililerin yoğun katılımla iştirak ettiği ziyarette Milletvekili Adayları Oto Galericiler esnafıyla bire bir görüşerek Milli İttifakın Adayları olarak Saadet Partisi’ne destek istediler.
Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayı Hüseyin Çoban ziyaretlerde mevcut iktidar milleti koalisyon gelir tehdidiyle seçmeni korkutmaktadır dedi.
Çoban, “1974 Kıbrıs Barış Harekatı, uzun bir ara toprak kaybettikten sonra toprak kazandığımız savaştır. 70 lerde Ağır Sanayi hamlesi başlatılarak muvaffak olunmuş, ülke genelinde birçok fabrikalar açılmıştır. 1996-1997 yıllarında Merhum Erbakan Hocamızın Efsane Başbakan olduğu 54. Hükümet zamanında büyük hizmetler hep koalisyon hükümetlerinde olmuştur.
Mevcut iktidar Milli Görüş’ün dışındaki koalisyon dönemlerindeki eksi taraflarını göstererek olumlu taraflarını algı yönetimiyle gizlemektedirler. Elbette her siyasi parti tek başına iktidara gelmek ister. Milli İttifak Saadet Partisi olarak tek başına iktidara gelmek istiyoruz. Koalisyon olduğu zaman hizmet edilmeyeceği anlamına gelmez. 
Milli Görüşün bulunduğu koalisyon hükümetlerinde memleket yararına tarihi hizmetler yapılmıştır. Yeter ki Milli Görüş iktidar ortağı olsun. Milli Görüş, Milli İttifak iktidar ortağını Hakk’a doğruya geçmişte olduğu gibi çekecektir. Millet ve Devlet yararına Hayırlı işlerin yapılmasına vesile olacaktır.
Geçmişteki koalisyonlarda tartışmalar ve atışmalardan dolayı iktidar partisi algı yönetimi yapmaktadır. Oysa ki tek başına iktidar döneminde de olmaktadır. Özellikle mevcut dönemde hem iktidar hemde muhalefet, iktidarı ayakta tutmak için polemikler yapmaktadır. Milli Görüşlü Koalisyon hükümetlerinde yalandan değil gerçekçi tartışmalar olmuş bunun sonucunda hizmetler çıkmıştır. 
Milli Görüşün Milli İttifakın bulunduğu meclis muhafeleti, koalisyon hükümeti ve tek başına iktidarı ülke hayrına olacaktır. Mevcut İktidar tek başına iktidarını sürdürmek, despotizme, diktatörlüğe götürmek için milleti koalisyonlarla korkutuyorlar. 
Şu iyi bilinmeli ki Ak Partinin tek başına iktidarı zararlarından çok Milli Görüşlü, Milli ittifaklı koalisyon hükümetleri bu ülke için çok daha yararlı olacaktır” ifadesinde bulundu.