Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Ali GÜLER, 22 Eylül 2015 Salı Günü akşam saatlerinde yoğun bir sevgi seli içinde, sağanak yağmur altında Karaman’a geldi.

Kurban Bayramı’nı aile büyükleri, akrabaları ve Karamanlı hemşerileri ile geçirmek üzere şehrimize gelen Ali GÜLER, saat 13.30’da Karaman il sınırında Kâzım Karabekir MHP İlçe Başkanı Halil İbrahim BARDAKÇI ve beraberindeki bir heyet ve yaklaşık 150 araçlık coşkulu bir konvoy ile karşılandı. Önce doğup büyüdüğü Sinci Köyü’ne yönelen konvoy, Sinci Köyü yol ayrımında Karaman MHP İl Başkanı Oktay YILMAZ, Karaman MHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut ÜNÜVAR Karaman Ülkü Ocakları Başkanı Latif PULCU ve çok sayıda Karaman MHP İl ve Merkez İlçe yöneticisinin katılımıyla Sinci Köyü’ne ulaştı.

Sinci’de köylüleri ile kucaklaşan Ali GÜLER ve beraberindekiler önce babası, babaannesi ve amcasının mezarlarının bulunduğu mezarda dua ederek, bir kurban kestiler. Köylüleri ile bir süre hasbihal eden Ali GÜLER ve beraberindeki kalabalık grup daha sonra baba tarafından akrabalarının bulunduğu Kızılkuyu Köyü’ne geçti. Burada köy kahvesinin bahçesinde hemşehrileri ve akrabaları ile bir süre sohbet eden heyet daha sonra Kâzımkarabekir İlçesi’ne hareket etti. İlçede coşku ile karşılanan heyet önce Kâzım Karabekir Paşa parkında bir dua ederek daha sonra MHP İlçe Binası önünde bir kurban keserek dualar yaptı. İkindi namazını burada eda eden heyet üyeleri Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı’yı makamında ziyaret etti. Esnafı ve bazı resmi daire amirlerini de ziyaret eden Ali GÜLER ve beraberindeki kalabalık heyet kahvehaneleri de tek tek gezerek hemşerileri ile sohbet etti.
18.00’de Karaman MHP İl Başkanlığı önüne gelen Ali GÜLER ve beraberindeki kalabalık heyet İl binası önünde yağan yağmur altında coşku ile karşılandı. Burada dualarla bir kurban kesildikten sonra il binasını ziyaret eden Ali GÜLER, ülke gündemini ve Karaman’ın yerel sorunlarını değerlendirdiği bir konuşma yaptı. Daha sonra orada hazır bulunan bütün Aday Adayları, İl ve ilçe başkanları Dr. Ali GÜLER’le birlikte basının huzuruna çıktılar. Karaman MHP teşkilatı bütün gücüyle adayının yanında mesajı verdiler.