Karaman Merkez Şeyh Şamil Mahallesi için muhtar adaylığını açıklayan Hüseyin Özdal seçimi kazanması halinde muhtarlık maaşını almayacağını ve ihtiyaç sahipleri için harcayacağını açıkladı.

Gazetemizi ziyaret eden ve açıklamada bulunan muhtar adayı Özdal;’’ ben mahalleme hizmet için aday oldum ve muhtar seçildiğim takdirde alacak olduğum ücreti mahallemizde yardıma muhtaç kişilere eşit şekilde, her ay paylaştıracağımı bildirmek isterim.'’Dedi.

Şeyh Şamil Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara daha iyi hizmet vermek, yeni projeler ile onların ekonomik yaşamlarına katkı sağlamak ve sosyal ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapabilmek için yetki ve görev isteyen Özdal;"Ben mücadeleci biriyim. Mahallemizin gelişmesi, güzelleşmesi için elimden geleni yapmaya gayret göstereceğim. Gece gündüz demeden mahallem için var gücümle çalışacağım. Hak ettiğimi maaşı mahallemde ki ihtiyaç sahipleri için harcayacağım. Muhtarlığım boyunca bu böyle devam edecek" dedi.
Özdal ayrıca bu düşüncesini noterden tasdiklemek için notere gittiğini ancak, böyle bir uygulamanın olmadığı söylemi üzerine, bu konuda ki kararlılığını gazete ve sosyal medya üzerinden seçmenlerine duyurmak istediğini ekledi.