Ak Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü yaptığı açıklamada, ”1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimlerini geride bıraktık. Halkımız Tek Başına İş Başına Diyerek İstikrardan yana oyunu kullanmıştır. İlimizin dört bir yanında coşkuyla demokrasi bayramı yapan hemşehrilerimizi selamlıyorum. Allah'ın selamı üzerinize olsun. 2001 yılından bu yana bu hareketin içinde bulunmuş tüm gönüldaşlarıma, tüm teşkilat mensuplarıma selam ediyorum. Bütün hemşehrilerime selam ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum. Tercihleri ne olursa olsun, bütün hemşehrilerim bir demokrasi destanı yazdılar.
Bu seçimde Karaman Halkımız oyunu istikrardan yana kullandı. AK Partimiz Karaman'da %65 oy alarak iki Recebimizi tekrar Tek Başına İş Başına Meclise gönderdi, ülke genelinde de yaklaşık %50 gibi bir oy oranıyla büyük bir başarı elde etti.

İlk günkü aşkla Haydi bismillah diyerek Seçim Koordinasyon Merkezimizin Organizasyonuyla, Milletvekillerimizle, Teşkilatımızla hep birlikte Karaman için, durmadan, yorulmadan, mahalle, köy, belde ve ilçelerde gece gündüz demeden çalıştık.

Sizler, 2002'den bu yana sahip çıktığınız AK Parti’ ye, her zamanki gibi yine sahip çıktınız. Sen Ben Yok, hep birlikte Karaman var olduğumuz sürece AK Parti de var olacak dediniz. Tek başına iş başına dediniz.

Bu hareketin en alt  kademesinden, en üst kademesine kadar her zaman omuz omuza mücadele ettiğimiz Seçim Koordinasyon Merkezimizin organizasyonuyla gecesini gündüzüne katarak parti çalışmalarımıza katılan, Milletvekilillerimize, Eski Milletvekilimiz Mevlüt Akgün’e,  İl Yönetimimize,  Merkez ilçe Başkanı  ve tüm ilçe teşkilatlarımız, Gençlik kolları Başkanı ve Kadın kolları Başkanı yönetim ve üyeleri ile belde, köy ve mahalle temsilcilerimize, Belediye Başkanları ve Meclis üyelerine, İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerine, sandık görevlilerimize, seçimde görev alan okul temsilcilerimize ve mahalle başkanlarımıza, AK Parti kadrolarının 2001'den bu yana emek veren tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere yeniden görev veren hemşehrilerimin her ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Teşekkürler Karaman. Bizler, aldığımız sorumluluğun farkındayız, İlk Günkü aşkla, İlimize ve ülkemize hizmet için, Milletvekillerimiz ve tüm teşkilatımızla, hep birlikte Karaman için, sen ben yok Karaman var, sen ben yok Türkiye var düsturuyla iri olacağız, diri olacağız, bir olacağız, durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.