Bugün akşam saatlerinde MHP Genel Merkezi tarafından Karaman MHP İl Başkanlığına yapılan yeni İl Başkanı ataması ile ilgili olarak Karaman eski MHP İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz bir basın açıklaması yaptı.

Yılmaz açıklamasında; “Toplumlara hizmette siyaset en çok özveri ve çaba isteyen, buna karşılık takdiri en zor olan yollardan birisidir.

Büyük bir onurla yürüttüğümüz Karaman MHP İl Başkanlığı süresince de büyük bir gayretle bu hizmeti en iyi şekilde yapma çabasını gösterdik. Ekip arkadaşlarımızın da destekleri ile başarılara imza attık. Partimize hizmet etmiş, gönül vermiş ve sempati duymuş tüm hemşerilerimizle, birlik beraberlik ve hoşgörü ortamında kenetlenerek, özlemi duyulan siyasi başarıları elde ettik.

Karaman Belediye Başkanlığı gibi önemli bir görevi, halkımıza hizmet edebilmek ve gelecek nesillere daha müreffeh bir belde bırakmak adına kazandırdık.

Genel Merkezimizin tensipleri gereği, bu gün itibarı ile, görevi birlikte görev yaptığımız Merkez İlçe Başkanımıza devredilme kararı alındı.

Bayrak yarışı ve bir nöbet olarak gördüğümüz görevimizi alnımızın akı ile devredebilme mutluluğu ve bahtiyarlığı içindeyiz.

Halka hizmette bir araç olarak gördüğümüz siyaset yolunda, gönül verdiğimiz Partimizin sadık bir neferi olarak yolumuza devam etmek azim ve kararındayız.

Değerli Genel Başkanımız Bilge Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi ile aynı çizgi ve aynı yolda daha da büyük başarılara imza atmak için her türlü gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye ve özelde Karaman, hizmetlerin en güzeline layıktır. Bu uğurda çaba sarf etmek de boynumuzun borcudur.

Bayrağı devralarak görevi yürütecek arkadaşlarımıza üstün başarılar ve kolaylıklar dileriz. Kendilerine talepleri halinde her türlü yardıma hazırız.

Görev süremiz boyunca, engin hoşgörü, destek ve sevgilerini esirgemeyen herkese saygılarımızı arz ederiz” dedi.