Ak Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına Karaman Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli, partililer, basın mensupları hazır bulundu.

Osman Deniz Şimşek Karaman Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yaptığı açıklamda;''2007 yılından beri Karaman’da hizmetin içerisinde yer alabilmek adına “inşaat mühendisi” unvanıyla çıktığım yolda var gücümle çalıştım. Disiplinli çalışma ve takım ruhu ile proje ve uygulamaların bil fiil içerisinde bulundum. Belediyemizin çeşitli birimlerinde görevler üstlendim; teknik ve sosyal projelerde mühendis ve sporcu kimliğimle Karaman’ın gelişimi ve tanıtımı adına bu çalışmalarda Karaman’ın bir çocuğu olarak paydaş olmaya çalıştım. Çalışma hayatımda sorunun değil, sonucun parçası olmaya, sorun çıkaran değil, çözüm üreten bir yönetici olmaya,  zor günlerde el ele vermenin hazzını ekip arkadaşlarıma aşılayarak sonuca ulaşmaya gayret gösterdim.

Ülkemizin AK Parti İktidarı döneminde yaşamış olduğu değişim ve gelişim her alanda kendini göstermiş; Karaman da bu süreçten nasibini almıştır. 
Partimizin sürdürülebilir kalkınma anlayışı ile yürüttüğü çalışmalar ve 2023 hedefleri doğrultusunda, beylerin ve markaların şehri olan Karaman’ın Türkiye’de parmakla işaret edilen öncü, önde ve örnek bir şehir olması için bu şehre sevda bağı ile bağlanmaktan ve ona maşuk muamelesi yapmaktan öte bir yol bilmiyorum. 

Paylaşıma açık, halkımızla iç içe, onların fikirlerine değer vererek, bizlere ufuk kazandıracak her bir konu üzerinde ayrı ayrı durarak hizmet etmek fikrinden doğan  bir görev aşkı ile başladığım Karaman’a hizmet getirme, yatırım yapma ve Karaman’ın sorunlarını bir bir çözüme kavuşturup ufkunu açma çalışmalarım, zaman içinde benim için tutku, hatta bir sevda mahiyetine büründü. 

İlime aidiyet hissediyor ve vefa borcum olduğunu  düşünüyorum; ondan dolayı bu göreve talibim. Başvuru öncesinde ve aşamasında gösterdiği objektif yaklaşım sebebiyle başta Karaman İl Başkanımız Sayın Kerim DERELİ olmak üzere bütün partimiz mensuplarına teşekkür ediyor; Karaman için hayırlı olmasını diliyorum,''dedi.

Osman Deniz ŞİMŞEK kimdir? Tıklayınız